podpis użytkownika
Let's rock'n'roll
jako obiektywny obserwator nie powiązany z żadna ze stron powiem że:
śląsk - smród brud nędza, a żeby móc oddychać powietrze musisz najpierw pogryźć - dodatkowo nie mówią po polsku (do tego zawsze drą ryja ) . I wydaje im się że są fajni bo mają węgiel i ,że jak nam go zabiorą to pozdychamy z głodu... - sram na wasz węgiel mam własny z bogdanki.
warszawa- brud smród i bydło, różnica miedzy Śląskiem jest taka że powietrza nie musisz gryźć i tu potrafią normalnie mówić (zazwyczaj pieprzą bez sensu) . I mam wielką chęć p🤬lnąć 5 metrowy mur i zalać to całe miasto gównem.
Jedno i drugie to pieprzone autonomie co się mają za pępek polski
podpis użytkownika
Statystycznie wypada jedna śmierć na jednego człowieka.
P🤬l p🤬l babcia Ci na dobranoc takie coś opowiada?
Przyjedź oceń a poźniej gadaj.
Śląsk najlepsze drogi i tory, podatki z węgla to sa liczone w miliardach co oddajemy do państwa wraca do nas 5-10% z tego co dostaliście nieroby, a powiedz mi jak Ci sie żyje tam pod Ukrainą? Macie tam coś prócz tych kurew? Nie więc morda i żryj gruz rumunie.
Na 100% śląsk ! Biedota zbierająca złom nie zdążyła z drugiej strony szyny przeciąć, albo ją rozwalili bo sie zdenerwowali ze nie mogli z tych torów węgla ukraść.
To nie cygan tylko ślązak !
nie, poprostu smiac mi sie chce z zacofania jakie jest na śląsku.
Ci co cisną wszystkich co nie sa za ślaskiem wpieprzaja wegiel drzewny zeby nie miec sraczki
Widać że Śląsk... Pewnie w torebce miała węgiel.
Jak w wasze poganskie plemie inwestowalismy nasza kase abyscie nam w koncu przynosili korzysci to bylo ok... a jak teraz dzieki nam wyszliscie z szybów i zaczeliscie krasc wegiel z torow , soltys zrobil integracje wsi, nauczyliscie sie mowic po Polsku...
To nagle mowicie ze macie drogi...tory... itp. a tak naprawde to wszystkie filmy z waszego regionu temu przecza. Widac ze jestescie zacofanymi prostymi plebsami ktorzy umieja jedynie krasc !
Pastime masz racje , ale te smiecie nigdy nie zrozumieja ze maja wrocic do szybow.