Tymczasem w branży spożywczej tylko byś spróbował czegoś nie umieścić i by cię zatłukli, bo przecież to może zawierać śladowe ilości czegoś tam. Składu nie ma, bo masz wierzyć lekarzowi i producentowi. Tak jak wierzył pewien typ swojej poślubionej już ciężarnej żonie, że to anioł i boski plan.Jak nie masz podanego dokładnego składu szczepionki, to skąd wiesz co ci tam k🤬y z korporacji wstrzykują?
Jak nie masz podanego dokładnego składu szczepionki, to skąd wiesz co ci tam k🤬y z korporacji wstrzykują??? Nawet na coca coli masz skład i se czytasz i rozkminiasz jakie to E46 jest niebezpieczne, ale jak mają ci wj🤬 coś bezpośrednio do układu krążenia to masz wyj🤬e i wyśmiewasz ludzi co chcą wiedzieć trochę więcej od ciebie xD. Im więcej takich co wierzą jak w Boga w te wyniki badań z laboratoriów korporacyjnych tym lepiej dla nich. Pozdrawiam wyznawców religii o nazwie Fakty i Nauka xD
Jak nie masz podanego dokładnego składu szczepionki,
Tak rzekomo szkodliwe, że ujawniający wylądował w pace, zamiast po prostu zostać wyśmianym i naukowo obalonym. Niewinny nie ma nic do ukrycia. Układ, którego interesy są zagrożone wysyła siły porządkowe, typu ZOMO, Inkwizycja, hejterzy opłacani od mema i właściwie badania właściwych naukowców.
Jakie efekty już przynosi "nieszczepienie" można zauważyć w cygańskich "gettach".
Szczepionki przeciwko odrze, ospie, cholerze i tym podobnym chorobom jak najbardziej popieram ale nikt mnie nie namówi do szczepienia przeciwko grypie. Dwa razy dałem sobie wstrzyknąć to gówno i dwa razy zaraz po szczepieniu miałem masakryczną grypę. To były najcięższe grypy w moim życiu.
Jak nie masz podanego dokładnego składu szczepionki, to skąd wiesz co ci tam k🤬y z korporacji wstrzykują??? Nawet na coca coli masz skład i se czytasz i rozkminiasz jakie to [...]