Wysłany:
2014-03-06, 10:13
, ID:
3014435
56
Zgłoś
Zajebiste, że gość chciał się podzielić. To potwierdza teorię, że biedni ludzie są najbardziej szczerzy. Wiem o czym piszę, bo na studiach dorabiałem jako kierowca busa. Dostarczałem tv, lodówki i pralki.
W regulaminie było coś takiego jak dostawa pod adres GRATIS, ale nie k🤬a dybanie j🤬ego żelastwa na np. 4 piętro. Największy problem ze zrozumieniem mieli ludzie z domem pow. 200m2 + na placu z reguły coś pokroju bmw x5. Panie to sam pan tego nie wniesiesz?? No ale ja kupiłam to jeszcze mam płacić za wniesienie? Przecież dostawa jest za darmo! I tak do zaj🤬ia. Jak już dali to z wielkim fochem, że ździerstwo, że nie mają pieniędzy. Natomiast nieraz podjeżdżałem pod kamienice czy domki, które prawie się waliły, widzę bieda straszna jak sk🤬ysyn. Nawet nic nie mówię tylko z kumplem od razu wnosimy. Na miejscu rodzinka podziękowała, poczęstowali herbatą i jeszcze po 10 zł dali. Odmawialiśmy jak się dało, ale powiedzieli że inaczej się obrażą - bo to jest zapłata za nasz czas i wysiłek. Ot i prawda o polskiej biedzie i polskich nowobogackich.