tds1974 wynika z tego, że nawet nie znasz historii naszego kraju pało. Bitwa po Wiedniem mówi Ci to coś ?cCapate dostali ostro po dupie.Polska husaria , bitwa pod Grunwaldem , bitwa pod Moskwą .Kiedyś byliśmy potęga, wiem wiem teraz w gimbazie o tym nie uczą .
podpis użytkownika
Tak naprawdę to boję się nie tej strasznej osoby, która od dwudziestu lat stoi za moim krzesłem, lecz jej głosu. Nie jej słów przecież, a tonu, nieludzkiego, potwornie nieartykułowanego.podpis użytkownika
Płyń pod prąd – z prądem płyną tylko śmieci.podpis użytkownika
Płyń pod prąd – z prądem płyną tylko śmieci.Ja mam ciemną karnację (i bardzo szybko się opalam), czarne włosy, brwi jak malowane węglem, jak ktoś mnie pyta o narodowość w Holandii to nie mówię "Polak" bo wstyd i chała, wolę mówić "Marokanese", "Algierian", "Pakistani", od razu spotykają mnie wyrazy sympatii i zyczliwość. Tylko j🤬ym zaściankowym debilom którzy nigdy nosa spoza swojej wsi nie wyściubili wydaje się, że na słowo "Polak" każdy obcokrajowiec myśli od razu o husarii, Wałęsie, Dywizjonie 303 i obronie Wiednia, prawda jest taka że "Polak" to synonim złodzieja i pijaka, nie bez powodu jedyną informacją wywieszaną na holenderskich sklepach w języku innym niż holenderski jest "za kradzież mienia grozi kara finansowa wysokości 170 euro i zawsze wzywana jest policja". Po polsku. Nie po ciapatowemu, nie po czesku/węgiersku/cygańsku/rosyjsku, tylko po polsku.
podpis użytkownika
nic nie ma i nic nie bedziepodpis użytkownika
Białe jest białe, czarne jest czarne a czerwone jest wredne.bloodwar, będziemy się k🤬a przejmować co myśli o nas kraj wielkości województwa, przez co jest uzależniony od zewnętrznych dostaw żywności i wielu innych produktów, który zaleje woda w najbliższej przyszłościz racja depresji non-stop, który też pozbawiony jest jakichkolwiek sensownych surowców naturalnych, który słynie z pozbawienia się własnej historii i kultury w imię lewicowych postępów m.in. koronacji króla bez korony, masowej produkcji gejów i takich męskich facetów których za paręnaście lat wyrżną muzułmanie i wprowadzą prawo które przeczy większości twoich lewackich poglądów...?
Oni mogą nawet nas uznawać za Marsjan. Ten kraj nie ma żadnego dla Polski znaczenia, więc nie widzę sensu się nimi przejmować.
.
Zapewne mieszkasz w okolicach Venlo na hotelu gdzie jada po tobie jak trzeba i takis urazony. Bardzo mozliwe ze tam takie info w supermarkecie jest skoro tam mieszkasz.
Jakim trzeba byc debilem zeby emigrowac jako Polak a pozniej szydzic ze swojej ojczyzny? Pamietaj mimo ze zgrywasz ciapatego to nadal jestes Polakiem,mowisz po polsku wiec w pewnym sensie obrazasz rowniez siebie. Jak mnie wk🤬iaja takie synki co wyjada i juz urabura-mam was w dupie. Albo Polki co znalazly Holendra-maja dziecko ktore nii w zab Polskiego jezyka nie umie-i zawsze powtarzaja-moje dziecko rozumie po Polsku. Przeciez bedac za granica nadal k🤬a jestes Polakiem-co dziwne wiekszosc nacji sie nie wypiera swojego pochodzenia(Marokans,Turks itd. Ale Pakistani to niewiem) ale taki zasraniec jak ty oczywiscie.
Moja cora na dzien krolowej(teraz krola) ubiera sie w Polski ludowy stroj i ludzie robia sobie z nia zdjecia-czesto wypytujac o historie Polski. Ona wie ze jest Polka,mowi po polsku.ma 4 lata. A Ty masz jakies 26 lat i nadal nie wiesz kim jestes. Bo ani Holendrem, ani Pakistanczykiem ani Polakiem-jak sam twierdzisz. Zyj i szybko umieraj-z pozdrowieniami:)![]()
podpis użytkownika
"Multikulturowość jest dobra!" - Elin KrantzJa mam ciemną karnację (i bardzo szybko się opalam), czarne włosy, brwi jak malowane węglem, jak ktoś mnie pyta o narodowość w Holandii to nie mówię "Polak" bo wstyd i chała, wolę mówić "Marokanese", "Algierian", "Pakistani", od razu spotykają mnie wyrazy sympatii i zyczliwość. Tylko j🤬ym zaściankowym debilom którzy nigdy nosa spoza swojej wsi nie wyściubili wydaje się, że na słowo "Polak" każdy obcokrajowiec myśli od razu o husarii, Wałęsie, Dywizjonie 303 i obronie Wiednia, prawda jest taka że "Polak" to synonim złodzieja i pijaka, nie bez powodu jedyną informacją wywieszaną na holenderskich sklepach w języku innym niż holenderski jest "za kradzież mienia grozi kara finansowa wysokości 170 euro i zawsze wzywana jest policja". Po polsku. Nie po ciapatowemu, nie po czesku/węgiersku/cygańsku/rosyjsku, tylko po polsku.
Głupiś. Nigdy nie byliśmy potęgą.
Bitwa pod Grunwaldem - czyli nie Polska, a połączone siły polskie i litewskie (złożone głównie z Polaków, Litwinów i Rusinów).Plus Hospodarstwo Mołdawskie, Księstwo Mazowieckie, Księstwo Płockie, Księstwo Bełskie, Podole i litewskie lenna na Rusi). Bitwa pod Wiedniem - czyli nie Polska a wojska polsko-austriacko-niemieckie. Bitwa pod Moskwą czyli wojska polsko-litewskie. Każdy z tych okresów był wyjątkowo wujowy dla Polski. W kraju świętujemy zwykle przegrane imprezy i to przegranym sprawom stawiamy pomniki.
Wiem, wiem, teraz tego w gimbazie nie uczą.
Polska to malutki kraj, leżący między Rosją, zachodnia Europą. Jesteśmy czasem drobniutkim elementem rozgrywkach większych nacji. Opinie sobie wyrobiliśmy na świecie po tych "zwycięskich i bohaterskich" bitwach - wybitną: złodzieje i pijaki. Tyle w temacie.
Aktualnie ten "kraj wielkości naszego województwa" zajmuje wysokie miejsce w pierwszej 20stce najbardziej rozwinietych gospodarek Świata (mimo braku surowców naturalnych)
w tej chwili znajduje się w pierwszej piątce krajów, do których najchętniej wyjeżdzają nasi rodacy w poszukiwaniu pracy i MIEJSCA W KTÓRYM MOŻNA ZAMIESZKAĆ NA STAŁE.
A Polska jest duża, ma w c🤬j surowców naturalnych, ludzie są inteligentni, pracowici, nie ma gejów, ciapaków i jesteśmy dumni ze swojej historii a mimo to rok w rok kilkaset tysięcy osób sp🤬ala stąd NA STAŁE.