A w jaki sposób rap się wiąże z jazzem?
problem wiesiora polega na tym, że nie potrafi rozróżnić gatunków innych niż rap i wszelakie odmiany techna i wrzuca każdy inny gatunek do 1 wora....metal- to tylko black metal c🤬j z tym, że jest pierdyliard odmian metalu od rapcore do viking metalu....a że są inne gatunki rock czy blues no cóż...c🤬j z tym też do metalowego wora....
Wieśniaczek pojęcia nie ma o innej muzyce niż rap czy szeroko pojęte techno a p🤬li...typowy cebulak
![]()
Mam 2 znajomych którzy słuchają rapu od łepka praktycznie ale i dobrym kawałkiem metalowym nie gardzą
problem opsratiw polega na tym, że nie potrafi odróżnić gatunku innego niż metal, i wrzuca całą muzykę elektroniczną do 1 wora techno. Muzyka elektroniczna to dla Ciebie tylko techno. C🤬j z tym, że jest pierdyliard odmian muzyki elektronicznej od ambientu do 2-step garage....
Opsratiw pojęcia nie ma o innej muzyce niż metal a p🤬li.. typowy cebulak![]()
Mam kilku znajomych metaluchów i nigdy nie schodzimy na temat muzyki, bo jak większość brudasów p🤬lą, że tylko metal jest muzyką. Techno to nie muzyka a rap to mówienie do bitu.
może porozmawiamy o bluesie ? rocku ? country ? muzyce celtyckiej ? folkowej ? a nie sorry ty to metalem nazywasz to raczej nie mam z kim rozmawiać![]()
ty k🤬a masz rozumek malutki jak małpa, usilnie p🤬lisz jedno i to samo i komuś wmawiasz
![]()
Zrobiłem to specjalnie żeby zobaczyć czy zripostujesz obrazek, czy też odpowiesz na mojego posta
byłem głupi, bo powinienem się domyślić, ze ktoś kto nie ma argumentów odpowie na obrazek zamiast podać jakieś merytoryczne argumenty
ale zamiast tego wolisz mi udowadniać, że słucham tylko rapu i "techno" i że metal kończy się na blacku
no k🤬a, litości
![]()
Więc porozmawiamy o Andrea Bocelli, Ennio Morricone, Vangelis, Enya? Albo o ambiencie, dark ambiencie, chillwave, lounge? Czy dla Ciebie to wszystko to techno?
tylko to TY twierdzisz, że metal to tylko black i każdemu to wmówić próbujesz
![]()
powiedz mi może co sądzisz na temat twórczości Johny Lee Hookera albo Howlin Wolfa ?
Ty k🤬a jesteś głupszy niż metalowe brudasy co śpią zaj🤬e na woodstocku pod sceną...twoja jest tylko racja i tak ma być co nie ?