O widzę, że znów wysrało się trochę ruski onuc . Był spokój przez chwilę bo pewnie przepijali te swoje rubelki. Ale musiał przyjść nowy przelew z kremla. Zapite ruskie mordy nawet swojego tępego rodaka na filmie nie poznali
O widzę, że znów wysrało się trochę ruski onuc . Był spokój przez chwilę bo pewnie przepijali te swoje rubelki. Ale musiał przyjść nowy przelew z kremla. Zapite ruskie mordy nawet swojego tępego rodaka na filmie nie poznali
podpis użytkownika
One, two, Freddy's coming for you.Ja jebie, ale trzeba być bezmózgą antypolską ślepą k🤬ą, żeby tak lizać dupę upaińcom a każdego kto ich biedny gówno naród obrazi wyzywać od ruskich onuc. C🤬j że ludzie mają konta od paru/nastu lat, ruskie trole i c🤬j. W tępe lewackie grzyby, może po prostu we większych miastach, z dala on waszych zabitych gównem wsi każdy normalny człowiek widzi na własne oczy że to banderowskie gówno niczym nie różni się od ruskiego ścierwa. Jeden c🤬j. Dla mnie to ta wojna jest jak wojna domowa, nikt nie powinien nikomu pomagać, bo od banderowców żadnej wdzięczności nie uświadczycie.
Podziwiam ich za to, jaki wp🤬l spuszczają ruskim szmatom. Wróg mojego wroga jest moim przyjacielem