Smalec jest pochodzenia zwierzęcego. Dziwi mnie nazywanie produktów roślinnych tak jak: kotlet sojowy, smalec roślinny zamiast placek sojowy czy pasta z fasoli.
Już producent odpowiedział filmem, na którym otwiera schłodzony zakwas i nic się nie dzieje. Bo zakwas trzeba otwierać schłodzony. Niemniej jednak obiecali gościowi, że pokryją koszty remontu. Osobiście polecam firmę, bo ma dobre jakościowo produkty i doj🤬y smalczyk wegański. Tak wiem, większość ludzi tu to debile i jak można nie jeść mięsa, kto normalny je takie gówna i jestem pedałem. Jak jakiejś opcji nie przewidziałem to sorry.
Już producent odpowiedział filmem, na którym otwiera schłodzony zakwas i nic się nie dzieje. Bo zakwas trzeba otwierać schłodzony. Niemniej jednak obiecali gościowi, że pokryją koszty remontu. Osobiście polecam firmę, bo ma dobre jakościowo produkty i doj🤬y smalczyk wegański. Tak wiem, większość ludzi tu to debile i jak można nie jeść mięsa, kto normalny je takie gówna i jestem pedałem. Jak jakiejś opcji nie przewidziałem to sorry.
"Cała k🤬a chata" to tym przypadku salon z umywalką. Świetny design te salony z aneksem kuchennym. Siedzisz zrelaksowany na sofie i patrzysz na gary w zlewie, a z szafki jebie śmieciami. Kto to k🤬a wymyślił. Wk🤬iłem się bo coś się długo ładował film. Mam nadzieje że będzie teraz tam do remontu jeszcze j🤬 octem .
Ja p🤬le chlopie jak Ci w zlewach stoją zaj🤬e syfem gary a z szafki jebie śmieciami to Ci k🤬a wspolczuje niedoj🤬ia umyslowego ktorym wlasnie podzieliles sie w swej wypowiedzi. jak to b yło ? Rumuński design"
Czego Ty k🤬a nie rozumiesz? Znajdź mi jeden dom gdzie w kuchni nie leży chociaż jedno naczynie i śmietnik z którego nie jebie. K🤬a, w jakim świecie Ty żyjesz? Gówno też Ci pachnie, a tym co śmierdzi to wmawiasz że nie myją dupy? Pewnie sam żeś Rumun i mieszkasz w takiej klatce.