Wysłany:
2012-04-18, 11:58
, ID:
1091022
Zgłoś
Tak... jesteśmy super zajebiści, najlepsi, najwspanialsi, najodważniejsi, wszystkim byśmy naj🤬i bo jesteśmy najmocniejsi... w gębie:) mama czytała ci jakieś epopeje narodowe na dobranoc? jak czytam takie pierdoły jak wyżej to robi mi się wesoło i smutno jednocześnie. I w czym objawia sie ta twoja odwaga i waleczność? Nie wiesz dokąd iść? Może czekasz aż ktoś ci powie i wskaże kierunek i poprowadzi za rączkę, bo samodzielnie sobie nie radzisz? Zrobiłeś cokolwiek w życiu, żeby poprawić los swój i narodu? Czy ograniczasz się do pisania komentarzy w necie? Dalej sobie śnij o potędze a prawdziwe życie niech płynie obok ciebie. Kiedyś się obudzisz i stwierdzisz, że twoje życie jest do dupy. wtedy będziesz mógł zacząć obwiniać wszystkich wokół o swój c🤬jowy los. władzę, żydów, międzynarodowy spisek, kogo chcesz. Bo przecież jesteś polakiem, co samo w sobie definiuje twoją zajebistość. Tylko wszyscy wokół rzucają ci kłody pod nogi, odbierają możliwości. Naród wspaniały, tylko ludzie k🤬y. Pewnie wiesz, kto to powiedział. Bo naród to jednostki. I od jednostek wszystko zależy. Niestety, jednostki zwykle nic nie robią, za to lubią marudzić jak to jest c🤬jowo. A jest im c🤬jowo przez własne, c🤬jowe jednostkowe podejście i podejście innych c🤬jowych jednostek. najlepiej sobie powiedzieć, że i tak nic nie mogę, nic nie zdziałam, nic nie osiągnę i zostać w domu, nawet nie próbując.