No debil xD pisze sie w Ukrainie. Tak Ci się styki popaliły ze musiałeś sobie ponumerowac ? Nie "poszczekuje" na Polaków tylko na j🤬ych imbecyli co mają większy nr buta od IQ xd Reszty nawet nie komentuje. Jestes za glupi nawet na przelewy z Kremla xD
No debil xD pisze sie w Ukrainie. Tak Ci się styki popaliły ze musiałeś sobie ponumerowac ? Nie "poszczekuje" na Polaków tylko na j🤬ych imbecyli co mają większy nr buta od IQ xd Reszty nawet nie komentuje. Jestes za glupi nawet na przelewy z Kremla xD
podpis użytkownika
Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodówDla mnie jako Polaka jest jasne że każdy kto nie kibicuje ukraińcom jest za moskalami a tym samym przeciw polskiej racji stanu.
Można ukraińców nie lubić ale mniej lub bardziej skutecznie, walczą z Polski najgorszym wrogiem.
Jaki z ciebie "Polak" frajerzyno powtarzająca mądrości z tv, skoro polskiej ortografii nawet nie ogarniasz.
To że ukraina, niemcy i rosjanie oraz wszelkie odmiany tych słów piszę z małej, to jest wyraz mojej i wielu tutaj dla tych nacji pogardy, nie błąd ortograficzny.
Frajerzyno.
...zapomniałeś o buntach tych rzekomo łatwiejszych do cywilizowania, podczas których wyrzynali Polaków ile wlazło i to bynajmniej nie samą szlachtę, ale wszystkich jak szło -tzw powstanie Muchy, Nalewajki, bunt Chmielnickiego, Gonta i Zalizniak, ze słynną bestialską rzezią humańską, potem zbrodnie na ludności polskiej w latach 1918-1919, mordowanie i polityków polskich i ukrów współpracujących z Polakami w okresie II RP, w tym terroryzm i kolaboracja ze wszystkimi możliwymi wrogami Polaków. Natomiast ta twoja debilna "łatwość w ucywilizowaniu" po kilkuset latach usiłowań ukoronowana została rzezią od Wołynia i Małopolskę wschodnią po tereny obecnego woj. lubelskiego i podkarpackiego, w czasie którego ci twoi łatwi do cywilizowania mordowali nawet własnych rodziców, rodzeństwo, krewnych bo byli Polakami lub uważali się za Polaków. Tak więc nie p🤬l ignorancie.
Ja wiem, ale jak powiem to będę nazwany ruską onucą przez miłośników upadlińskiego penisa
Przeanalizuj sobie całą j🤬ą historię narodów, to się przekonasz, że wszędzie ktoś nam zadał jakieś cierpienia grabieże, gw🤬ty etc. Według twojej metodologii powinniśmy kręcić się tylko wokół swojej narodowości bo z każdym kiedyś coś było nie tak. Tylko dziwnym trafem między sobą też się potrafimy żreć i co z tym począć, robimy podziały wewnętrzne? Historię trzeba pamiętać, rozmawiać o niej, a nie odwracać wzrok bo trafił się niewygodny temat. W innym przypadku jesteś głupkiem żyjącym historycznymi tragediami, albo Zwykłą Ruską K🤬ą, która wp🤬la się w nie swoje sprawy.