Pękł (Jebnął mówiąc językiem pospólstwa) ponieważ ciśnienie wewnątrz było za duże. Czy ta odpowiedź jest zadowalająca?
O Smoleńsku, Hakowie, Miednoje.
O 17 Września 1939roku.
O ochoczej pomocy walczącej Warszawie.
Dokładnie, warto pamiętać. ale warto także brać pod uwagę kto jest bardziej przydatny a kto bardziej niebezpieczny i tego "bardziej" możliwych następstwach.
Ukraińcy święci nie byli ale łatwiej ich ucywilizować niż Moskiewski chów wsobny.
Można gdybać, mnożyć wspomnienia o tym co było (i nie wróci) Ale nawet myśl że można z moskalem współpracować, mnie obrzydza.
Wreszcie mądra wypowiedź.
Jak to było, wróg mojego wroga moim przyjacielem?
...mądra ? ty k🤬a wiesz co to słowo znaczy ???
podpis użytkownika
Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodówO Smoleńsku, Hakowie, Miednoje.
O 17 Września 1939roku.
O ochoczej pomocy walczącej Warszawie.
Dokładnie, warto pamiętać. ale warto także brać pod uwagę kto jest bardziej przydatny a kto bardziej niebezpieczny i tego "bardziej" możliwych następstwach.
Ukraińcy święci nie byli ale łatwiej ich ucywilizować niż Moskiewski chów wsobny.
Można gdybać, mnożyć wspomnienia o tym co było (i nie wróci) Ale nawet myśl że można z moskalem współpracować, mnie obrzydza.
...zapomniałeś o buntach tych rzekomo łatwiejszych do cywilizowania, podczas których wyrzynali Polaków ile wlazło i to bynajmniej nie samą szlachtę, ale wszystkich jak szło -tzw powstanie Muchy, Nalewajki, bunt Chmielnickiego, Gonta i Zalizniak, ze słynną bestialską rzezią humańską, potem zbrodnie na ludności polskiej w latach 1918-1919, mordowanie i polityków polskich i ukrów współpracujących z Polakami w okresie II RP, w tym terroryzm i kolaboracja ze wszystkimi możliwymi wrogami Polaków. Natomiast ta twoja debilna "łatwość w ucywilizowaniu" po kilkuset latach usiłowań ukoronowana została rzezią od Wołynia i Małopolskę wschodnią po tereny obecnego woj. lubelskiego i podkarpackiego, w czasie którego ci twoi łatwi do cywilizowania mordowali nawet własnych rodziców, rodzeństwo, krewnych bo byli Polakami lub uważali się za Polaków. Tak więc nie p🤬l ignorancie.
...mądra ? ty k🤬a wiesz co to słowo znaczy ???
Z ruskami się chcesz przyjaźnić... poj🤬o?
Przecież to htp to takie samo antifiarskie LPG co Niedoj🤬y i Justynka69
A nie łatwiej w Twoim wypadku zwyczajnie i wprost napisać że wolałbyś moskalom robić gałę?
A gdzie ja napisałem że z ruskimi?
Gardzę nimi, jak niemcami.
A nie łatwiej w Twoim wypadku zwyczajnie i wprost napisać że wolałbyś moskalom robić gałę?
A gdzie ja napisałem że z ruskimi?
Gardzę nimi, jak niemcami.
Baniak paliwa
podpis użytkownika
sarna23dotcom.wordpress.com/kinowanie/nie wiem co gorsze ale płacimy za wojnę między upaińskkimi i radzieckimimi onucami i jeszcze jakimś cudem czujemy z tego dumę...
Ukry i kacapy to jeden c🤬j, wiadomo teraz zależy nam na tym, żeby Ukry wygrały, ale i tak c🤬j z nimi. Za bohaterów maja morderców. Można łatwo wyleczyć się z miłości do tej j🤬ej dziczy oglądając ciała dzieci nabite na płot.
A Polacy to zawsze krystalicznie czyści c'nie xD ? Za bohaterów mają morderców ? Poczytaj, pod warunkiem że potrafisz o wyczynach bandytów z AK w Ukrainie. Myślenie przyczynowo-skutkowe jak u kacapskich propagandystów. Cebulak i kacap jeden c🤬j najwidocznie xD
Co gorsze ? Dzielenie kraju nad Wisłą z takim polactwem jak autor posta. Wyjmij leb z dupy to zobaczysz dlaczego czuje się dumę pomagajac ludziom którzy jedynie co chcą to być wolni.
1- po pierwsze gamoniu, nie żadne W Ukrainie tylko NA Ukrainie,
2-po drugie no to podaj nam tu przykład "wyczynów bandytów z AK w krainie U, tylko konkrety dawaj, a nie jakieś lanie wody
3- jaki pseudonim w UPA miał twój dziadziuś ?
4- ależ nie krępuj się, pakuj majdan i jedź najlepiej na Donbas od razu, zamiast poszczekiwać na Polaków.