Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika.
Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:
Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:
Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics: Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Baldur's Gate II, podobnie jak pierwsza część gry, powraca pod postacią Enhanced Edition.
Filmik prezentuje początek rozgrywki oraz ważniejsze zmiany w grze.
Dla fanów gatunku pozycja obowiązkowa.
Mi te zmiany z interfejsem, karta postaci, czy widokiem broni na portretach w ogóle się nie podobają ale coż pogramy zobaczymy, może kwesti przyzwyczajenia.
A ja sie pytam tylko czy jest oficjalnie polska wersja językowa? Bo jak patrzę na steamie czy ich oficjalnej stronie to o języku nic nie piszą. Bez Piotra Fronczewskiego nie będę grał.
@up Wersja polska wzięta jest z oryginalnego BG2 PL.
Brakuje kilku tekstów, które są w EE, a nie było ich we wcześniejszej wersji, ale nie przeszkadza to w ogóle.
Baldur's Gate II śnił mi się w nocy, tyle w to grałem. Świetna fabuła, emocjonujące walki, zajebiste przedmioty. Próbowałem grać w BG jakieś 2 lata temu znowu, ale doszedłem tylko do Brynlaw...