Nie znam sprawy, nawet nie odpalam tego filmu... słyszałem tylko, że ten odmówił aborcji i dziecko się zdeformowane urodziło. Z tego co wiem on nie jest jedynym lekarzem w Polsce więc nie wiem czemu tamta głupia c🤬a do innego nie poszła.
@up c🤬j ci w dupę i na imię-w PRL nikt cię nie pytał co myślisz, tylko jak odmówiłeś czegoś to leciałeś na wycieczkę albo do lasu albo na Syberię polarne niedźwiedzie skrobać.
Mało k🤬a jest lekarzy w Polsce? Miała 3 szpitale obok ale wolała czekać żeby pojęczeć przed tv i zgarnąć kaskę za "uraz psychiczny". K🤬a większy mam jak pająka zabiję.
I o dziwo jak tylko dzieciak zmarł to pobiegusiała do sądu, złożyç wniosek.
co to za p🤬lenie ze mogła pójść do innego? jesteś w ciąży, idziesz do lekarza który bierze kasę z nfz i on musi potraktować cie zgodnie ze sztuką lekarską oraz przepisami prawa... znalazł się moralista który wyskrobał sobie nie jedno mieszkanie i teraz nagle nawrócenie, kieruje kobietę na kolejne badania które są zbędne tylko po to żeby minął termin zezwalający na terminowanie ciąży a kiedy się to nie udaje mówi pacjentce w twarz że tego nie zrobi bo niezgodne z prawem, w ten sposób oszukując i wprowadzając w błąd. To jest skandaliczne zachowanie lekarza na państwowym etacie. Tego nie mogą mu popuścić i wybaczyć, powinien za to odpowiedzieć własnym portfelem bo nic tak nie boli jak zabranie siłą pieniędzy.
Zgodnie z przysiega Hipokratesa aborcja jest zakazana przysiege ta skladaja wszycy lekarze wiec nie p🤬l o sztuce lekarskiej ...
MCMerci, weź skup się na nauce zamiast spamować, jak znów nie zdasz matury to będziesz musiał czekać rok i ciężej będzie to zrzucić na wszystkim wokół w myśl twojego lewackiego światopoglądu o odpowiedzialności zbiorowej a nie jednostki.
JURIJ_77, powalający tok myślenia, życie ludzkie zrównywać z budynkiem.
śmiech z cymbałów, którzy myślą, że chazanek kłamczuszek odmówił aborcji.
O kurcze to jak ty sobie chcesz poradzić w utopii Korwina gdzie wygrywają najmądrzejsi/najbardziej pracowici skoro nie możesz sobie nawet poradzić z testem ułożonym tak by nawet idiota go zdał?
w dodatku szukasz winnych w CKE, nauczycielach, szkole we wszystkich wokół tylko nie u siebie, inni sobie poradzili więc dało się, na wolnym rynku oni by sobie poradzili, a ty nie bo z twoim podejściem, że wszystko wokół sprzysięgło się przeciwko tobie i dlatego sobie nie radzisz jesteś typowym roszczeniowym lewakiem.