Więc porównywanie seksu analnego kobiety i mężczyzny [co jest w gruncie rzeczy jest obrzydliwe, ale są gusta i guściki, o których wiadomo że niema co dyskutować] do "seksu" dwóch pedziów to jak powiedzenie że lewaki to mądrzy "ludzie"
podpis użytkownika
J🤬 jebiących PIS i KonfederacjęGrindguts idź grodzkiej wyliż jaja. To przez takich jak Ty Polska staje się tak zj🤬a jak holandia
Grindguts aż dziwie się, że ktoś stawia ci piwa.. no tak w końcu na to coś grodzkie też ktoś musiał zagłosować.. takich to tylko wsadzić w pociąg i wysłać na leczenie klimatyczne
up@
proszę Cię wyjdź, ja po prostu nie chcę przebywać z ludźmi, którzy są upośledzeni/dysfunkcyjni, ponieważ tacy ludzie mi się do niczego nie przydadzą, tylko będą mnie opóźniać w działaniu. I gówno mnie to obchodzi, że to są też ludzie, psia suka też porzuca swoje potomstwo jeżeli jest chore, nie daje mleka etc,
@up
Weź idź przyjmij kolejnego k🤬sa w dupe i skończ się pocić tutaj, bo Twoje smutne teksty tylko wk🤬iają ludzi. Ewentualnie jesteś ćwierćmózgiem, który myśli, że jest śmieszny...
Grindguts idź grodzkiej wyliż jaja. To przez takich jak Ty Polska staje się tak zj🤬a jak holandia
Grindguts aż dziwie się, że ktoś stawia ci piwa.. no tak w końcu na to coś grodzkie też ktoś musiał zagłosować.. takich to tylko wsadzić w pociąg i wysłać na leczenie klimatyczne