Biologicznych rzeczywiście maja wszyscy, to chyba logiczneCiekawa obserwacja - praktycznie wszyscy homoseksualiści mają heteroseksualnych rodziców - co wy na to, skąd się to wzięło? Czyli to HETERO są WINNI tego istnienia homoseksualizmu. Wiem, wiem, pewnie by się tam można doszukać że to w większym procencie dzieci z rozbitych rodzin, wychowane przez samotne matki, albo wilki, dzieci ufo czy cokolwiek.
Jak dla mnie nie dość że pary homo nie powinny mieć dzieci (poza tym niech sobie robią co chcą), to pary HETEROSEKSUALNE powinny mieć pozwolenie na posiadanie dzieci, większość ludzi w ogóle się k... nie powinna rozmnażać.
I na sadisticu było by wtedy luźniej.
Może też jesteś chory bo nie lubisz szpinaku? Takie p🤬lenie mnie irytuje.... To, że ktoś ma inną orientację od ciebie według ciebie jest chory? na co? To żadna choroba pacanie. To tylko wymysł takich nietolerancyjnych przygłupów jak ty. Są dwa typy takich ludzi. Gej i Pedał. Powinieneś chyba wiedzieć na czym polega różnica.
No tak analny seks 2 gejów to be, ale jak mąż wkłada k🤬sa w dupę żonie, to już ok?
Mimo wszystko daje w dupe KOBIECIE, czyli naturalnemu odpowiednikowi płci... Gorsze argumentu dać nie mogłeś k🤬aTak to jest z tymi "tolerancyjnymi" ludźmi, dużo p🤬lenia a sensu brak.
BTW.
Co taki ktoś jak ty robi na tej stronie? Wynoś mi sie stąd, JUŻ.
podpis użytkownika
KABUM!
Nie rozumiesz, to się nie wypowiadaj. Mówicie, że seks 2 facetów czy 2 kobiet nie jest naturalny, a sami pakujecie k🤬sa do kobiecej dupy, co również jest wbrew naturze. Więc argument w 100% trafny i tylko idioci jak Ty się burzą.
Robię to, co mi się podoba, żaden prawaczek jak Ty, nie będzie innym mówił, co mają robić.
Równie dobrze możesz powiedzieć, że seks oralny jest nienaturalny bo używasz języka. Nie chodzi o to, jak uprawiasz seks tylko z kim, czy to anal czy klasyczny - robisz to z kobietą bo tak nakazuje nam natura - wtedy jest to normalne, a nie z okazem tej samej płci jak twoja, i będę to nazywał chorobą, zboczeniem i czymś nienaturalnym, ponieważ robisz coś z kimś, z kim natura ci nie każe jak i nie "pozwala".
Być może troche chaotycznie pisze bo jestem wstawiony, ale jak najbardziej wiem co mówie.
@sidian 150000 lat ludzkiej histori nie wyemilinowało też mukowiscydozy. Ani rozszczepu podniebienia. Ogólnie nasze "piękne" społeczeństwo za bardzo chce ratować wszelkie życie. Co z kolei ludzkości na zdrowie nie wyjdzie. Bo teraz większość dzieci z chorobami genetycznymi, które wcześniej już przywitałyby się z piachem przeżywa i przekazuje swoje złe geny. Moim zdaniem osoby z rozpoznanymi groźnymi dla zdrowia mutacjami powinny mieć zakaz rozmnażania naturalnego, a w zastępstie in vitro z intensywnym odsiewem zarodków chorych i nosicieli wadliwych genów. Bo teraz to człowieki same się wykańczają.
Gdyby tak konsekwentnie kierować się prawacką logiką wymierzoną przeciwko homoseksualistom to cóż, ale chyba należałoby w ogóle zakazać adopcji komukolwiek, a najlepiej to wysterylizować całą ludzkość, aby nikt nigdy już dziecka nie skrzywdził... bo ich po prostu nie będzie. A pół wieku później cały ten pop🤬lony gatunek łysych, chodzących na dwóch łapach małp wymrze w p🤬du, ku uciesze Matki Natury...
Ile było już w mediach informacji, że adopcyjna rodzina znęcała się nad dziećmi, że nie dbali o nie, że olewali, że adoptowali dla kasy z opieki społecznej? Ile już było jazdy o beczkowanych dzieciach, o noworodkach wyrzucanych na śmieci, o dzieciach zabijanych przez własne matki ze strachu, że mąż-psychopata nie chciał mieć kolejnego bachora na głowie, a w końcu sławna "matka Madzi", królowa brukowców. I wiecie co sadole? Te wszystkie krwiożercze zjeby były heteroseksualistami. Idąc waszą logiką powinno się więc wszystkich zaszczuć i wykastrować. Ale nie, bo my jesteśmy normalni, a to były wyjątki. Za to jak gdzieś tam na świecie gruchnęła informacja, że dwóch pedałów zgw🤬ciło dziecko to jest to już argument przeciwko wszystkim homoseksualistom. No w k🤬ę logiczne.
Argumenty w stylu "tylko kobieta i mężczyzna dają dziecko → tylko oni są naturalni → tylko hetero są normalni" możemy sobie wszyscy o kanty dupy rozbić. Pretensje są o to, że homoseksualiści uprawiają seks wyłącznie dla przyjemności co nie wpływa korzystnie na rozwój społeczeństwa i czyni ich relacje jałowymi, podczas gdy heteroseksualiści bzykają się dla prokreacji co ma pozytywny skutek dla rozwoju ludzkości i społeczeństwa... no super. A teraz niech każdy szczerze powie ile razy uprawiał seks z osobą płci przeciwnej nie chcąc spłodzić potomka? A więc uprawiał go z pomocą antykoncepcji (wliczając w to kalendarzyk, bo on też służy możliwości odbycia stosunku bez zapłodnienia). Jeśli więcej niż zero razy to przykro mi, ale to też jest sprowadzanie seksu do samej przyjemności → jest więc jałowe, zbędne. Poza tym co zrobić z małżeństwami, gdzie partner(ka) jest bezpłodny(-a)? A jak obydwoje są bezpłodni? Co jeśli nie chcą mieć dzieci? No i co z kawalerami, starymi pannami z wyboru, co z księżmi i ich celibatem? Rozumiem, że też są wynaturzeni, a ich życie jest jałowe?
Robicie świętą gównoburzę, gdy w mediach wypływa temat księży-pedofili. A że to generalizowanie, że oczernianie Kościoła, że to jeden ksiądz a nie wszyscy. A wystarczy jeden szurnięty pedał, aby bez zająknięcia ich wszystkich skierować do komór gazowych? To może prewencyjnie wszystkich "patriotów" wsadzimy do pierdla, bo paru chłystkom w kominiarkach zachciało się demolować stolicę? Nie no, przecież nie wolno generalizować.
Więcej k🤬a konsekwencji!
Nie rozumiesz, to się nie wypowiadaj. Mówicie, że seks 2 facetów czy 2 kobiet nie jest naturalny, a sami pakujecie k🤬sa do kobiecej dupy, co również jest wbrew naturze. Więc argument w 100% trafny i tylko idioci jak Ty się burzą.
Robię to, co mi się podoba, żaden prawaczek jak Ty, nie będzie innym mówił, co mają robić.
Naucz nazywać się rzeczy po imieniu.
Czyli.
Seks analny to Sodomia
I nieważne czy potępia go sama Biblia, ważne że nie jest to normalne, a chore.
Więc porównywanie seksu analnego kobiety i mężczyzny [co jest w gruncie rzeczy jest obrzydliwe, ale są gusta i guściki, o których wiadomo że niema co dyskutować] do "seksu" dwóch pedziów to jak powiedzenie że lewaki to mądrzy "ludzie"