Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika.
Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:
Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:
Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics: Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Wypindrzyły się do tv, pośmiały, super. Jaki normalny człowiek ma czas oglądać głupie p🤬dy w telewizji. Co innego, jakby siedziały nago, ale one robią programy informacyjne i światopoglądowe. To bardzo ciekawe, bardzo fajne, ale na Boga, fartuch i k🤬a do kuchni.
Ale wy jesteście k🤬a szarzy jak papier toaletowy.
Pozytywnie podejść do życia! Oni tam się śmieją z każdej rzeczy! Podchodzą do życia z uśmiechem nawet w takiej telewizji. A nie tak jak w Polsce k🤬a smuty po ulicy chodzą a w telewizji tylko k🤬a Smoleński, kto umarł i żałoba za żałobą, no i małe biedne dzieci wygrywające Mam Talent.
Ja dlatego wyp🤬oliłem do Nowego Yorku i nie żałuję, tutaj nawet Policjant jest dla ciebie miły i nie widzi w tobie potencjalnego przestępcy tak jak u nas....
Ja dlatego wyp🤬oliłem do Nowego Yorku i nie żałuję, tutaj nawet Policjant jest dla ciebie miły i nie widzi w tobie potencjalnego przestępcy tak jak u nas....
nie wiem w jakim ty świecie żyjesz... może lepiej przestań grać w gta i oglądac house md