Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika.
Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:
Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:
Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics: Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Jednak ruskie to wiedzieli co robić gdy ktoś przechodził na emeryturę i by seniorzy nie musieli chodzić na stare lata Dawali Wołgę ... Do przepłynięcia
Łódź, Sosnowiec, Kraków, Warszawa. Miasto nieistotne, takie "istoty" wszędzie się znajdą. I, jak na ironię, w takich sytuacjach pokrzywdzeni są kierowcy, którzy taką niedojdę potrącą.
A mnie się wydaję ,że wedle kodeksu drogowego osobą z widoczną niepełnosprawnością ustępujemy możliwość przejścia przez jezdnię bez względu czy to 20 jezdniowa droga w środku miasta czy zatyłcze pod łodzią i nie ma ,że przejście dla pieszych czy światła ! Taka osoba ma prawo przejść zawsze tumany jedne kto wam w ogóle dał prawo jazdy a za nie ustąpienie jest 10 punktów karnych i 200zł bodajże
@kaluza_21: czytając te brednie, mam wrażenie, że tobie często ustępują pierwszeństwa.
Idąc twoim tokiem rozumowania, gdy ktoś ma w samochodzie za szybą kartę inwalidzką (nie wiem jak to się zwie fachowo) lub naklejkę inwalidy, to ma mieć na wszystkich skrzyżowaniach pierwszeństwo nie zważając na znaki czy sygnalizację świetlną?