Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika.
Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:
Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:
Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics: Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Żona dowiaduje się że mąż zdradza ją z jej babcią.Więc żona pyta, dlaczego z taką starą k🤬ą ? Mąż odpowiada ze lubi gdy go trzyma za c🤬ja, żona dodaje że też może mu potrzymać, na to mąż odpowiada:
-Ale babci tak fajnie się ręce trzęsą
Pewien dziadek w wieku 85 lat zaczal spotykac sie z babcia z domu starcow lat 80. Duzo ze soba rozmawiali, chodzili na spacery az w koncu doszlo do strony erotycznej. Dziadzius niestety juz nie mogl ale zaproponowal, zeby jego wybranka mu chociaz potrzymala przyrodzenie. Ze tak bedzie bardzo milo. Po pewnym czasie dziadek zniknal. Nie przyszedl na wyznaczone spotkanie. Babcia zatroskana o losy staruszka, zaczela go szukac. I wreszcie znalazla. Nietsety ten widok jej sie nie spodobal. Zobaczyla jak jej dziadka trzyma za przyrodzenie mlodsza od niej o trzy lata starowinka. Podchodzi do nich i z miejsca zaczyna krzyczec na niego:
- Co ona ma takiego czego ja nie mam ?!?!?!?!
Dziadzius po chwili namyslu odpowiedzial
- Parkinsona ...
Żona dowiaduje się że mąż zdradza ją z jej babcią. -> zakładając, że facet ma powiedzmy 30 lat, podobnie jego żona, jego matka powiedzmy 55, matka jej matki ma 149lat, troche to dziwna sprawa.