Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika.
Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:
Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:
Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics: Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Mój kumpel zostawił ostatnio u mnie laptopa. Laptop leżał sobie spokojnie na dywanie, dopóki do pokoju nie weszła moja babcia i nie postanowiła użyć go jako wagi.
Okazało się, że babcia waży 1950zł.
@Slavomiro: jak korzystasz z niego w łóżku to wstajesz i kładziesz na biurku? Czy korzystasz z niego zawsze przy biurku w sposób stacjonarny a kupowałeś laptopa bo wszyscy mają laptopy?
@Jesuzie - w łóżku się śpi i seksi. Pracuję/wypoczywam na kanapie, w fotelach, wannie i kupie ciekawszych miejsc POZA sypialnią. I szanuję swoje rzeczy bo sam je kupiłem i na nie zapracowałem. A jak komuś rodzice kupują to i na dywan lapka jebnie