Wysłany:
2024-10-20, 23:56
, ID:
6800280
3
Zgłoś
40 lat komuny i zazdrosne (co jest zrozumiałe) spoglądanie na dobrobyt za żelazną kurtyną. Pralki jankesów, klimatyzacja w samochodach, home goodnes. Obraz lewackiej babci, która jeszcze myśli, że jej Tusk zrobi w naszym pierdoIniku jakąś utopię i jeszcze chce się komuś na 112 słuchać tych wysrywów. Plecaczek sugeruje, że musi zapierdaIać do Piotra i Pawła po likier, bo mążunio, co służył w MO za komuny dawno już przez nią wyciągnął kopyta i jest teraz w lekko prawackim niebie.
Cieszę się, że w naszym kraiku tak się dzieje. Jak nie skaczący po samochodach cz🤬ch, czy też srający do stawu, to jeszcze przychodzi kolej na ligę pedałów i wiecznie niezadowolonych babciów. Ten kraj zasługuje na wojnę, bo tylko wojna czyni go solidarnym. W takich wypadkach tego typu pojeby od razu weryfikują prawa biologii, ogólnie pojętych praw fizyki i pospolicie ludzkich obyczajów.
"Wojna! Wojna by ci się przydała!" ~babcia Pelego
Jeśli ktoś przeczytał mój komentarz - mam prośbę. Nie rób tego więcej. Twoje uczucia po obejrzeniu tego filmu powinny skupić się na p🤬lnięciu takiej k🤬ie z łokcia w ryj, bez obaw o dołek na komendzie i pierdoIenie o mowie nienawiści.
Mógłbym tak pierdoIić z półsensem jeszcze dłużej (jak się tu co poniektórym regularnie przytrafia), ale mi się nie chce.