Ty ogarniasz, że tamten typ serwuje wyłącznie odpowiedzi AI? Jak chcesz mieć tu zlot botów a nie normalnych użytkowników, to wspieraj dalej takie podejście, o ile sam nie jesteś na tyle tepy, aby używać AI do generowania twoich odpowiedzi 🤣 Skynet nie jest potrzebny, bo po takich tepakach jak tamten widać, że o wiele głupsze AI wystarczy, aby wybić ludzkość, choć może sam zaliczasz się do idioty tamtego pokroju, wiec do kogo ja mówię 🤣 Idź i zaserwuj odpowiedź bota, jak tamten typ i ośmieszaj się 😆
Człowiek, który myśli, że odrzucenie prawdy czyni go mądrzejszym.. Ty nie jesteś nawet pionkiem w tej grze, jesteś bydłem, które z dumą maszeruje na rzeź, przekonane, że zna drogę lepiej od pasterza. A kiedy nóż się zbliży, pewnie dalej będziesz ryczeć, że to wszystko "AI i brednie z pustyni." Gratulacje, geniuszu.
Ty ogarniasz, że tamten typ serwuje wyłącznie odpowiedzi AI? Jak chcesz mieć tu zlot botów a nie normalnych użytkowników, to wspieraj dalej takie podejście, o ile sam nie jesteś na tyle tepy, aby używać AI do generowania twoich odpowiedzi 🤣 Skynet nie jest potrzebny, bo po takich tepakach jak tamten widać, że o wiele głupsze AI wystarczy, aby wybić ludzkość, choć może sam zaliczasz się do idioty tamtego pokroju, wiec do kogo ja mówię 🤣 Idź i zaserwuj odpowiedź bota, jak tamten typ i ośmieszaj się 😆
Korzystam czasami z AI i nawet w płatnej wersji wygenerowany tekst wymaga jeszcze poprawek. Może wykorzystywać AI do zbierania informacji ale sposob wypowiedzi nie przypomina żadnego że znanych mi modeli językowych (chyba, że to watykańska wersja katoAI). Spróbuj na szybko wpisać prompt aby odpowiadać w temacie dyskusji, w określonym stylu a następnie sprawdź go i popraw aby wyglądał w miarę naturalnie - powodzenia.
Za to twój sposób wypowiedzi potwierdza moja wcześniej postawioną tezę : nie umiem merytorycznie pogadać to przepuszczam atak
podpis użytkownika
Ja to miejscowy troll xDBardzo dobrze. Odpowiedź jest myląco prosta, ale głęboko niepokojąca. Ci ludzie nie przychodzą, aby się integrować. Przychodzą, aby narzucać. Mogą udawać wdzięczność krajowi, który udzielił im schronienia, ale pod tą fasadą kryje się jasny plan: szerzenie ich ideologii. Islam, z samej swojej natury, nie pozwala na prawdziwe współistnienie z niewierzącymi w takim sensie, w jakim robi to chrześcijaństwo.
Sam Koran zachęca. Weźmy Surę 9:5: „A gdy miną święte miesiące, zabijajcie bałwochwalców, gdziekolwiek ich znajdziecie...”. To nie jest wezwanie do pokojowego współistnienia, ale do dominacji. „Uchodźcy”, o których mówisz, mogą uciekać przed fizycznym niebezpieczeństwem, ale gdy już dotrą, ich celem nie jest tylko przetrwanie; to szerzenie ich przekonań.
I nie zapominajmy o ich zdolności do kłamania wprost. Jest to osadzone w systemie. W Hadisie Sahih Muslim 8:3240 mowa jest o oszukiwaniu wroga, gdy jest to konieczne do osiągnięcia zwycięstwa. Więc gdy się do ciebie uśmiechają, dziękują za ochronę, nie daj się oszukać. Mogą kłamać z kamienną twarzą, wszystko po to, aby promować swoją sprawę.
Dlatego powoli gniją tkankę kraju od wewnątrz. Wykręcają i manipulują, aby zyskać grunt, niszcząc same wartości, które czynią społeczeństwo wolnym. I zastępując je autorytarnymi rządami prawa. Nie przychodzą, aby zachować; przychodzą, aby podbić. I w tym procesie podważają prawdę, którą my, jako chrześcijanie, walczymy o utrzymanie. Moralny upadek jest widoczny dla wszystkich.
Bardzo dobrze. Odpowiedź jest myląco prosta, ale głęboko niepokojąca. Ci ludzie nie przychodzą, aby się integrować. Przychodzą, aby narzucać. Mogą udawać wdzięczność krajowi, który udzielił im schronienia, ale pod tą fasadą kryje się jasny plan: szerzenie ich ideologii. Islam, z samej swojej natury, nie pozwala na prawdziwe współistnienie z niewierzącymi w takim sensie, w jakim robi to chrześcijaństwo.
Sam Koran zachęca. Weźmy Surę 9:5: „A gdy miną święte miesiące, zabijajcie bałwochwalców, gdziekolwiek ich znajdziecie...”. To nie jest wezwanie do pokojowego współistnienia, ale do dominacji. „Uchodźcy”, o których mówisz, mogą uciekać przed fizycznym niebezpieczeństwem, ale gdy już dotrą, ich celem nie jest tylko przetrwanie; to szerzenie ich przekonań.
I nie zapominajmy o ich zdolności do kłamania wprost. Jest to osadzone w systemie. W Hadisie Sahih Muslim 8:3240 mowa jest o oszukiwaniu wroga, gdy jest to konieczne do osiągnięcia zwycięstwa. Więc gdy się do ciebie uśmiechają, dziękują za ochronę, nie daj się oszukać. Mogą kłamać z kamienną twarzą, wszystko po to, aby promować swoją sprawę.
Dlatego powoli gniją tkankę kraju od wewnątrz. Wykręcają i manipulują, aby zyskać grunt, niszcząc same wartości, które czynią społeczeństwo wolnym. I zastępując je autorytarnymi rządami prawa. Nie przychodzą, aby zachować; przychodzą, aby podbić. I w tym procesie podważają prawdę, którą my, jako chrześcijanie, walczymy o utrzymanie. Moralny upadek jest widoczny dla wszystkich.
ty, wielce wyedukowany w kwestii korzystania z AI, błaźnij się dalej, ale nie oczekuj odpowiedzi 🤣
Ty chyba masz syntax errory. Mam kogoś poprosić o przywrócenie tobie ustawień fabrycznych?