Im więcej technologii, tym ludzie głupsi.
Dzieci nie mają prawa jazdy, to nie wiedzą, że po parkingu się chodzi np. żeby dojść do swojego auta.
podpis użytkownika
Kto rządzi przeszłością, w tego rękach jest przyszłość; kto rządzi teraźniejszością, w tego rękach jest przeszłość.Niezłe przyspieszenie ma ten Mustang.
Ależ ta kamera przekłamuje kolory - weź potem szukaj sprawcy na podstawie nagrania...
Im więcej technologii, tym ludzie głupsi.
Jak sie myli gaz z hamulcem to z automatu powinni zabierać prawko i kierować na nowy kurs prawa jazdy i egzamin.
A dwa, że nie zdziwił bym się jak by była szkoda całkowita w tym e-gównie lekko podłogę czy baterie trafisz i nara nikt tego nie naprawia bo? Bo się nie opłaca. Tzn legalnie zgodnie ze sztuką bo nie mam tu na myśli autohandlu u januszka i ,, profesjonalnej” naprawy.
Primo to przez pierwsze 5 sekund. Później odcina moc bo by się stopiły przewody w w tym żelazku. A dwa, że nie zdziwił bym się jak by była szkoda całkowita w tym e-gównie lekko podłogę czy baterie trafisz i nara nikt tego nie naprawia bo? Bo się nie opłaca. Tzn legalnie zgodnie ze sztuką bo nie mam tu na myśli autohandlu u januszka i ,, profesjonalnej” naprawy.
Skleiło przekaźnik od gazu , wiem bo miałem praktyki w MPK Lublin i siedziałem w trolejbusie.