Impreza w Egipcie, Pani duńska weterynarz pogoniła poganiacza osłów, grozi jej rok więzienia i deportacja, poganiaczowi też coś tam grozi.
podpis użytkownika
God send us a massage: if you can't take a joke go fack yourself!podpis użytkownika
God send us a massage: if you can't take a joke go fack yourself!podpis użytkownika
Każdy dzień jest nową przygodą, jeśli jesteś wystarczająco niekompetentny.Szkoda, że jej ten osioł nie kopnął w pusty łeb.
podpis użytkownika
God send us a massage: if you can't take a joke go fack yourself!owiedziała, że jeśli nawet pójdzie siedzieć, to jest to warte tego, bo może coś się zmieni w wyjątkowo okrutnym traktowaniu zwierząt
podpis użytkownika
Każdy dzień jest nową przygodą, jeśli jesteś wystarczająco niekompetentny.typowe myślenie betonu. najlepiej nic robic bo mozna napotkac opór
Piszesz, czytasz a że idiotyzmy?
podpis użytkownika
Każdy dzień jest nową przygodą, jeśli jesteś wystarczająco niekompetentny.Powiedzcie mi, geniusze z chowu wsobnego; okradniecie złodzieja, żeby przestał kraść?
Pozdrówcie swoich zawiedzionych rodziców.
Co k🤬a? Potrafisz obrazić ale czytać juz nie bardzo? Szczerze nawet nie wiem jakbym mial odnieśc twoje wypociny do tego co napisałem. . Zresztą gówno mnie to obchodzi. Idz walić swoją matkę. Wiem że lubi swojego niedorozwiniętego synusia
podpis użytkownika
Każdy dzień jest nową przygodą, jeśli jesteś wystarczająco niekompetentny.Dziwne ze nie dostała kosy w nagrode
podpis użytkownika
"Uczeni wyliczyli, że jest tylko jedna szansa na milion, by zaistniało coś tak całkowicie absurdalnego. Jednak magowie obliczyli, że szanse jedna na milion sprawdzają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć." T. Pratchett