Wysłany:
2023-11-16, 21:07
, ID:
6556745
8
Zgłoś
to, to to jest h🤬j koleś się uporał w 1:13 ja ostatnio kupiłem aŁdi a6 c7 z system bez kluczykowym i zadowolony o 4:30 zap🤬lam sobie do pracy podchodzę do auta a tu h🤬j zamknięte nie otworzyło się klikam w tego pilota a nic się nie dzieje , chodzę wokół auta wk🤬iony bo już jestem spóźniony jest już 4:45 olśniło mnie w kluczyku znalazłem grot otwieram drzwi i yebbb bajka w aŁdi zapala się wszystko (coming leaving home) swiatła dzienne xennony podświetlenie klamek no k🤬a star trek w środku też bajka fajne podświetlenie wnętrza bananowa skóra połyskujące drewno podświetlane podłokietniki miedzy zegarami na monitorku napis OOOORS6 h🤬j ze to 2.0TDI no i siadam jak pan wciskam przycisk START/STOP jest godz 4:50 i jeb na monitorku "nie rozpoznany kluczyk" chwila nic się nie dzieje a nagle yebbb alaram wyje i trąbi jak poj🤬y miga wszystko jak się da godz 5 wszyscy sąsiedzi pobudzeni w oknach na balkonach a ja wsiadam wysiadam kombinuje na rożne sposoby i ni h🤬ja nic mogę zrobić 5:15 alarm ciągle nap🤬la już całe osiedle wstało i przyjechał patrol policji ci k🤬a zamiast jakoś pomóc to zaczeli mnie legitymować ten alram ciągle nap🤬la suki na bombach wszyscy sąsiedzi już nawet niebyli wk🤬ieni bo cieszyli się ze niby ukradłem zamkną mnie 5:40 nagle podjeżdża sąsiad złotowa nowiutkim srebrnym fiatem tipo widzi akcje bierze ode mnie kluczyk przykłada gdzieś do deski a tu yebbb alarm ucicha xennon się samopoziomuje silnik sam odpala na konsoli się wysuwa monitor z głośników (Bose) zaczyna śpiewać (Dua Lipa) i nagle otwieram oczy 4:30 ufff na szczęście mam VW Polo 1.2w gazie olee