Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika.
Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:
Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:
Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics: Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Akcja miała miejsce w Serbii, pijany kierowca Audi A8 przy 160km/h ładuje w bok Polo. Trzy ofiary jechały właśnie Volkswagenem. Kierowca Audi z potłuczeniami.
jakby był trzeźwy to wina polówki... no ale narąbany to niestety chyba, że jakiś specjalista powie iż jestem w błędzie i nawet jak narąbany jadę i nie mam jak wyhamować jak ledwo włączyło się żółte a koleś z polówki na bank miał jeszcze czerwone to i tak jego wina ?
No k🤬a, nie dość że wpieprza się na czerwonym, to jeszcze jedzie na tyle wolno że bez problemu może zauważyć zap🤬lające (bo inaczej sie nie da tego nazawać ) A8, ale c🤬j "i tak wjadę! Pokażę mu kto tu rządzi!"
@alonz - w pierwszej kolejności też myślałem, że to światła dla pieszych. Ale powiększ filmik i przyjrzyj się dokładnie jak zielone światło miga. W tym momencie - w momencie gdy zielone gaśnie - widać dopiero delikatnie światło dla pieszych - czerwone.
Czyli polo na czerwonym, audi na migającym zielonym.
Każdy odpowiada za swoje wykroczenie: polo za nieustąpienie pierwszeństwa, pijany - za jazdę pod wpływem.