Wysłany:
2017-10-31, 22:08
, ID:
5064510
5
Zgłoś
@mit2 ale problem z czym? Jeżeli taka ich wola... nie podoba Ci się ich zachowanie, proszę bardzo, powiedz to. Ale w momencie gdy zaczynasz gadać "prawdziwy ateista to to, czy tamto"... swoją drogą gadałem dzisiaj z takim jednym, który zachowywał się jak typowy fanatyczny katol. Pluł tylko, obrażał i używał kłamstw w które zapewne wierzy, jako argumentów (hur dur kościół wmawiał ludziom przez wielki, że ziemia jest płaska). Nic nie poradzisz, idioci są wszędzie. A już na tym portalu szczególnie. Bez względu na wyznanie, jego brak, preferowaną płeć partnerów etc. Btw. jestem ateistą, jestem przeciw kościołowi, przeciw religii, jak czuję potrzebę to się wypowiem. Natomiast nie jestem fanatykiem i uważam, że każdy ma prawo wierzyć lub nie wierzyć w co mu się podoba. Ale każdy ma również prawo krytykować wszystko i wszystkich (szczególnie, że KAŻDY płaci podatki na kościół). I nie, nie muszę nikogo i niczego szanować. Ale mogę. Jeżeli zechcę. Różnica pomiędzy mną a takim np sezamkowym jest taka, że on czasem powie coś mądrego, a czasem lubi po prostu potrollować sadolowych katoli, a czasem zmieszać oba podejścia. O Loaloa nawet nie będę pisał, bo fakt, że ktokolwiek się jeszcze nacina na jego wypowiedzi świadczy tylko o nacinających się.
podpis użytkownika
Musi to na Rusi, a w Polsce JAK-KTO-CHCE!!!