Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika.
Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:
Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:
Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics: Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
A ja k🤬a nie miałem tego całego Atari. Zacząłem grać dopiero na pegasusie a potem na PC w demówki z czasopism z 2001 roku. Właśnie gry na PC z przedziału 1990-2005 lubię najbardziej i mam do nich sentyment.
Pamiętam te czasy, wraz z moim bratem tak nap🤬laliśmy całą noc że jak rano była pobudka to na palcach odciski Ale sie ojciec darł, był zakaz grania na miesiąc
M@recki: Mój sąsiad jak mu joysticki padały to na blaszkach grał Rozkręcał joy'a i palcami po blaszkach nad stykami Komuna dopiero co się skończyła - trzeba było improwizować - takie czasy hehe