Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika.
Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:
Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:
Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics: Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Facet był zamaskowany, gdy zobaczył polaków zsiadł z roweru, sięgnął do kieszeni po butelkę z dziwna substancja i nóż. Jednak panowie bardzo szybko wyjaśnili mu, że trafił nie na tych co trzeba.
Ciekawy jest dindu, który krzyczy "kill him, kill him"
Oglądając filmik po paleniu można dojść do wniosku, że jeśliby przyciemnić im nieco karnację, to można było by napisać, że akcja dzieje się u da Silvów
podpis użytkownika
Gardzę socjalistami. Nie stękaj, że inni "mają" tylko rusz dupę do roboty.
Masz łeb i c🤬j? - kombinuj.
jaki polak takie traktowanie kto k🤬a nosi takie drechy z paskami z lat 90tych ???? tylko patol ktory pewnie swoim lamanym angielskim przesadzil w angielskim pubie
jak Polacy jak oni przecież mówią po angielsku.. mieszkałem tam zbyt długo, żeby uwierzyć, że jest jakiekolwiek prawdopodobieństwo, że zebrało się w jednym miejscu kilku polaków na raz, którzy znali angielski.
Dla tego nie mam zamiaru nigdzie wyjeżdżać na stałe u nas jest c🤬jowo większość narzeka ale gdzie indziej jest bardziej c🤬jowo jak widać np na tym nagraniu.
K🤬a przecież to są jakieś odpady społeczne sebki w białych czapeczkach, których już dawno nie muszę oglądać na osiedlu bo część wyemigrowała do uk za łatwą kasą albo sp🤬alając przed prokuraturą Np jak mój sąsiad patol
Bardzo dobrze niech się tam nap🤬lają te zwierzęta. Przynajmniej tutaj jest teraz spokój.
Wracajcie do kraju chłopaki. Mamy w koncu normalny patryjotyczny rząd. Poczekamy az te kraje sie wykrwawią od środka
A ten swój patriotyzm, pisobolszewia uzewnętrznia próbując rozbroić do końca i tak już najbardziej rozbrojony naród w Europie.
Patriotyzm+, k🤬a ich mać
podpis użytkownika
Hitler był lewakiem
J🤬 wszystko na wschód od Polski.
Dla tego nie mam zamiaru nigdzie wyjeżdżać na stałe u nas jest c🤬jowo większość narzeka ale gdzie indziej jest bardziej c🤬jowo jak widać np na tym nagraniu.
Dobrze, że mu doj🤬i
Będąc ciotą, najlepiej z domu nie wychodzić.
Tak nie jeżdżę do Turcji, Tunezji, Egiptu czy innych krajów gdzie można spotkać ciapatych z bronią, ale równie dobrze, mogą cię naj🤬 i wyr🤬ać sebiksy pod domem.