Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika.
Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:
Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:
Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics: Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
kolejny przykład kwiatu niemieckiej młodzieży z tłem imigranckim przynaleznosci islamskiej. Honorowy aryjczyk odrazu klęka i sie poddaje.pradziadek na bank jest dumny z wnuka że byle fekalnoskóry go ustawia jak chce we własnej ojczyźnie
Młody nic by nie zrobił było ich trzech czterech naj🤬i by go i tak jak by się stawiał oczywiscie mógł wj🤬 kosę czerwonemu ale potem padaka patrząc na tą dzielnie
Jprdl na mojej dzielnicy lepiej było przyjąć kopy do ryja niż przed kimś klęknąć a tu jeszcze przed brudnym ciapakiem by to h*j z bombki strzelił
Tak bez spiny i wyluzuj tak widzę twoje lwie serce ale czasem warto odpuścić przegiął z tym całowaniem mógł poczekać na typa i sam go wracającego samego i utylizować nie ma się co narażać ja przeżyłem mając 57 lat etap pyz kaczorów i krakowiaków marchew w dobrym zdrowiu tak że nic na siłę z hukiem jak mas grupe jak nie to po malutku po jednym
No oczywiście samemu wyskoczyć do kilku to jak obwiesić się mięsem i wskoczyć do klatki pełnej pitbulli ale przykry taki widok już lepiej zajebac w łeb i uciekać albo pałka teleskopowa z paralizatorem a w taki sposób już zawsze będzie gnojony ale h🤬j takie pokolenie widocznie