taka fajna poleczka komentuje, szkoda że jej nie ubogacił kulturowo. Ja bym chciał żeby Ahmedy masowo zalewały polki
ja bym skasował wątki wszystkie i zrobił spacjalny wątek o polakach w polsce. To jest dopiero temat który trzeba uświadomić ludziom
Bo to małpy som
K🤬a czytać się tego nie da.
Gdzie ja napisałem że przez lewactwo nie powstał inny mur? No k🤬a zacytuj mnie!
Weź k🤬a zobacz jaki postawili np. Estończycy. Mur miał odgrodzić a nie całkowicie uniemożliwić bo taki kosztowałby wielokrotnie więcej.
A niebotyczne pieniądze bo 6 razy więcej chce teraz wydać rząd i k🤬a już teraz jest ok ?
A co mieli mi mówić? odniosłem się do teorii niepotwierdzonych bo tak p🤬lić to każdy może. A to że w każdej formacji biorą w łapę jest oczywiste tylko nie w każdej blokują budowę muru na granicy.
Zrozumiałeś? zapewne nie bo logiczne myślenie jak widać nie wszystkim jest dane....
Bo to małpy som
Weź k🤬a zobacz jaki postawili np. Estończycy. Mur miał odgrodzić a nie całkowicie uniemożliwić bo taki kosztowałby wielokrotnie więcej.
A niebotyczne pieniądze bo 6 razy więcej chce teraz wydać rząd i k🤬a już teraz jest ok ?
A co mieli mi mówić? odniosłem się do teorii niepotwierdzonych bo tak p🤬lić to każdy może. A to że w każdej formacji biorą w łapę jest oczywiste tylko nie w każdej blokują budowę muru na granicy.
Zrozumiałeś? zapewne nie bo logiczne myślenie jak widać nie wszystkim jest dane....
Bo to małpy som
...
,
,
Facet/chłopcze zaraz Ci żyłka p🤬lnie i źle skończysz. Za mało widziałeś i czułeś w Rządach w tym ulepku jakim jest Nasza Ojczyzna, PiS, PO, Lewica, AWS wszyscy byli i wszyscy grali w c🤬ja. Wierzysz w dobrobyt Kaczystanu to trwaj w tej wierze i czekaj na lepsze jutro. Osobiście mam wyj🤬e kto Rządzi bo jak już pisałem każdy pod siebie a reszte j🤬 z odpowiedniej strony z lewa lub prawa. Więc nie pluj na monitor, nie wal po klawiaturze masz swoich idoli trzymaj się ich na mnie nie wrzeszcz bo tak jak i Ty mam swoje j🤬e zdanie. I nawiązując do końcówki moich wypocin żadna menda czy lewacka czy prawicowa nie będzie na mnie wrzeszczeć i k🤬ować, poszukaj żony w kuchni i spróbuj podrzeć japę u siebie.
Proponuję bez odbioru.
podpis użytkownika
Tutaj KolekcjaNo więc okazało się, że to nie żaden allah, ale "nasz" Gruzin...
"Piotrkowska policja wydała w tej sprawie oświadczenie. – Dyżurny od razu skierował w to miejsce policyjny patrol. Tam okazało się, że w aptece znajdował się pobudzony mężczyzna, a na widok policjantów odłożył scyzoryk, który trzymał w ręku. Policjanci założyli mu kajdanki i wyprowadzili z apteki. Mężczyzna nie stosował się do poleceń wydawanych przez mundurowych, w związku z tym, użyli oni wobec niego siły fizycznej i wprowadzili go do radiowozu – informuje asp. sztab. Izabela Gajewska z KMP w Piotrkowie.
Według naszych nieoficjalnych informacji, mężczyzna był pod wpływem narkotyków. Badanie krwi wykazało obecność między innymi metaamfetaminy. Gruzin zamieszkuje i pracuje w naszym kraju od dłuższego czasu, ponieważ posiada polski numer PESEL. Policja ukarała go tylko mandatem, ponieważ świadkowie zdarzenia twierdzili, że żaden z nich nie czuł się zagrożony i nie chciał złożyć oficjalnego zawiadomienia w tej sprawie.
Nasze informacje potwierdza rzeczniczka policji. – Policjanci rozmawiali ze zgłaszającym, który oświadczył, że mężczyzna nikomu nie groził, a interwencję zgłosili z uwagi na jego niepokojące zachowanie. Mężczyzna został przewieziony do szpitala, gdzie pobrano mu krew do badań. Jak się okazało 31-letni obywatel Gruzji, był pod wpływem środków odurzających – dodała asp. sztab. Izabela Gajewska."
Bardzo ciekawe jest to: "Gruzin zamieszkuje i pracuje w naszym kraju od dłuższego czasu, ponieważ posiada polski numer PESEL".
Czyli to tym razem nie "wina Tuska"....
Przecież polski PESEL ma chyba z milion banderowców co to przyjeżdża do nas po repetę 800+ więc jaki to wyznacznik polskości?
Może jeszcze powiesz, że do apteki przyjechał na romecie i w gumowcach to już właściwie czyni z niego Polaka
A ja napisałem, że to Polak??? Albo sugerowałem jego "Polskość"?
Napisałem "nasz" w cudzysłowie, jeśli to dla Ciebie sugerowanie polskości....
Tylko ostatnio widzę, że jak coś się dzieje, to coraz częściej leci propaganda, że to "te ciapate od Tuska", a potem okazuje się, że to Gruzin, Bangladesz, albo Hindus od 2 lat w Polsce. Albo dłużej.
Ostatnio widziałem zdjęcie 3 ciapaków, z dopiskiem, że to z przymusowej relokacji. Tylko k🤬a od kilku lat zrobienie takiego zdjęcia to żaden problem, nawet na zadupiu... Wszędzie pełno i to nie od pół roku. No ale "wina Tuska"... I nie to, że ryżego bronię, pewnie niejeden numer odp🤬li, no ale k🤬a nie dajmy się propagandzie. Jednej i drugiej.
Jak sam raczyłeś zauważyć ci z Indii i Bangladeszu itp, których wpuściły pisiory to raczej pracują i nie odp🤬lają maniany....
No więc okazało się, że to nie żaden allah, ale "nasz" Gruzin...
"Piotrkowska policja wydała w tej sprawie oświadczenie. – Dyżurny od razu skierował w to miejsce policyjny patrol. Tam okazało się, że w aptece znajdował się pobudzony mężczyzna, a na widok policjantów odłożył scyzoryk, który trzymał w ręku. Policjanci założyli mu kajdanki i wyprowadzili z apteki. Mężczyzna nie stosował się do poleceń wydawanych przez mundurowych, w związku z tym, użyli oni wobec niego siły fizycznej i wprowadzili go do radiowozu – informuje asp. sztab. Izabela Gajewska z KMP w Piotrkowie.
Według naszych nieoficjalnych informacji, mężczyzna był pod wpływem narkotyków. Badanie krwi wykazało obecność między innymi metaamfetaminy. Gruzin zamieszkuje i pracuje w naszym kraju od dłuższego czasu, ponieważ posiada polski numer PESEL. Policja ukarała go tylko mandatem, ponieważ świadkowie zdarzenia twierdzili, że żaden z nich nie czuł się zagrożony i nie chciał złożyć oficjalnego zawiadomienia w tej sprawie.
Nasze informacje potwierdza rzeczniczka policji. – Policjanci rozmawiali ze zgłaszającym, który oświadczył, że mężczyzna nikomu nie groził, a interwencję zgłosili z uwagi na jego niepokojące zachowanie. Mężczyzna został przewieziony do szpitala, gdzie pobrano mu krew do badań. Jak się okazało 31-letni obywatel Gruzji, był pod wpływem środków odurzających – dodała asp. sztab. Izabela Gajewska."
Bardzo ciekawe jest to: "Gruzin zamieszkuje i pracuje w naszym kraju od dłuższego czasu, ponieważ posiada polski numer PESEL".
Czyli to tym razem nie "wina Tuska"....