Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika.
Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:
Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:
Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics: Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Od kiedy polanie się samą wodą to mycie?? Według Islamu to jest rytualne mycie które ma za zadanie oczyścić ciało(chyba w sensie że ducha) ale to nie jest takie mycie jakie serwujemy sobie teraz My. W czasach zamierzchłych może i byliśmy nieco z tyłu w stosunku do Arabów ale teraz to My używamy ciepłej wody do mycia wraz ze szczotką, gąbką i mydłem podczas gdy zwykły Arab polewa się zimną wodą bez środków myjących.
No to ja powiem tyle, że niestety ich doktryna nie działa - bo od większości szmatogłowców, którzy przychodzą do mojego sklepu w UK jebie niemytym ciałem - ale za to dodatkowo jebie toną kadzidełek pod którymi czuć brud. Ci "zeuropeizowani", urodzeni w Anglii a nie przyjezdni, to może czasem mogli by udać człowieka. Przyjezdni to syf malaria.
gówno prawda przed modlitwą ledwo skroplą sie wodą i to jest to mycie brudas to brudas na c🤬j drążyć temat szanuje pana wojciecha ale nie wszystko co mówi jest prawdą
No tak, wielki k🤬a podróżnik się odezwał. Siedzi przed komputerem, co dwie godziny wytrzepie kapucyna i sądzi że wie wszystko na temat kozojebów.
Założę się, że to nagranie zmanipulowano, patrząc na logo TVN mam wręcz pewność, przecież lewacy widzą, że Cejrowski wyrasta na liderów nowej Polski odrzucającej multi-kulti, nienawidzącej komuchów i nagonki na KK dlatego chcą go ośmieszyć to znana metoda stosowana od dawna przez czerwonych.
Sława Wielkiej Polsce!!!