gówno prawda przed modlitwą ledwo skroplą sie wodą i to jest to mycie brudas to brudas na c🤬j drążyć temat szanuje pana wojciecha ale nie wszystko co mówi jest prawdą
gówno prawda przed modlitwą ledwo skroplą sie wodą i to jest to mycie brudas to brudas na c🤬j drążyć temat szanuje pana wojciecha ale nie wszystko co mówi jest prawdą
Widać, że jest niedouczony i nie wie o tym, że w Europie powszechne były łaźnie publiczne dostępne dla każdego. Fakt, po epidemii dżumy stopniowo zanikały, ale mówienie o arabach jako pionierach w dziedzinie higieny jest niepoważne.
Nie chcę się przyp🤬alać czy coś, ale drugi fragment filmiku nie dotyczy arabusów, tylko chińczyków, czy japońców, bynajmniej skośnookich, pamiętam ten odcinek "Boso Przez Świat" nawet, tak więc stwierdzenie wyj🤬e z kontekstu.
A co do samych ciapatych, mogą dla mnie nawet pachnąć fiołkami, ja ich i tak tolerować nie będę.