Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika.
Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:
Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:
Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics: Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
cz🤬chy juzz sie reklamuja malo z tacy zebraka co niedziala a pognac ich do roboty niech zap🤬laj jak inni a nie sie kotasy zebrac nauczyli jak rumuny oc i to brudne i to brudne
Oto jest koniec końców świata, który znamy!
Przecież żyjemy tą chwilą od lat
Ostatnie wolne miejsca w pierwszym rzędzie mamy
Ze śmiercią będzie nam tu za pan brat.
Pewnie będzie jak w amerykańskim horrorze - kolo usłyszał głosy, zaczął "nawracać", wszyscy się z niego śmiali, a potem na tych co się śmiali spadły kataklizmy i okazało się, że koleś ma rację... o cholera, no to już po mnie (
a ja wierzę w Boga i dobrze mi z tym. Wierzę, że skoro jest tutaj kara za odwalenie numeru to i po naszym życiu będzie kara za odwalanie numerów przez całe życie, prosta logika. To się też łączy odwrotnie czyli nagroda za nie odwalanie numerów ;]
podpis użytkownika
Poszukuję gier naPEGASUSA, jak jakieś masz to wal śmiało na PW.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! oi41.tinypic.com/2mcvc5l.jpg