Widzę sami znawcy. "Frankowicze" brali kredyt we frankach bo było łatwiej dostać niż w pln'ach. Nie, nie mam kredytu. I nie, nie mieszkam w piwnicy a tym bardziej z rodzicami.
podpis użytkownika
"Najlepszą formą obrony jest atak" - Adolf HitlerWidzę sami znawcy. "Frankowicze" brali kredyt we frankach bo było łatwiej dostać niż w pln'ach. Nie, nie mam kredytu. I nie, nie mieszkam w piwnicy a tym bardziej z rodzicami.
podpis użytkownika
Post ma charakter satyryczny i nie ma na celu kogokolwiek obrażać ani nawoływać do nienawiści.Kolejny frankowicz który czuje się wyc🤬jany przez wszystkich bo nie przeczytał umowy która podpisał albo miał wyj🤬e na ryzyko bo on przecież bardziej cwany niż reszta plebsu która brała w pln'ach.
C🤬j ci w dupsko frankowiczu i mam nadzieję, że kurs franka poleci do 10zł i się k🤬o zabijesz bo nie będzie ciebie stać na raty.
No a tym dzieciakom to murzyński k🤬s w dupsko i pies je j🤬. Chceta się przebierać i latać po cukierki od nieznajomych to na bal przebierańców albo do pana w vanie na ulicy.
Kolejny frankowicz który czuje się wyc🤬jany przez wszystkich bo nie przeczytał umowy która podpisał albo miał wyj🤬e na ryzyko bo on przecież bardziej cwany niż reszta plebsu która brała w pln'ach.
C🤬j ci w dupsko frankowiczu i mam nadzieję, że kurs franka poleci do 10zł i się k🤬o zabijesz bo nie będzie ciebie stać na raty.
No a tym dzieciakom to murzyński k🤬s w dupsko i pies je j🤬. Chceta się przebierać i latać po cukierki od nieznajomych to na bal przebierańców albo do pana w vanie na ulicy.
podpis użytkownika
Konto nowe, użytkownik stary.podpis użytkownika
Tylny napęd jest jak sex... Przestajesz jeździć na ręcznym, a zaczynasz dawać w p🤬de.