Nie mam kompleksów.Nie jestem polakiem cebulakiem...
podpis użytkownika
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.Przed chwilą mówiłeś, że Cie to nie interesuje bo masz swoje życie, a teraz o to pytasz. No chyba, że mnie podrywasz, to przepraszam ale muszę odmówić.
A choćby dlatego, że tacy ludzie was reprezentują jak biedroń, legierski czy jakieś inne grodzkie i tacy się wypowiadają w imieniu środowisk lewicowych i takim przyklaskujecie.
- Nie cierpię pedałów, dlatego, że mnie to zwyczajnie obrzydza, nawet jak bym chciał ich polubić, to nie mogę, bo mnie zwyczajnie na wymioty zbiera. Ci co tylko sobie wsadzają siusiaki w dupę po kryjomu w domu to niech sobie będą, Ci co roszczą sobie jakieś prawa z tego tytułu niech sp🤬alają.
Ależ oczywiście, że będziemy, jak również szyderczo się usmiechać czytając komentarze prawicowych frustratów
![]()
btw. może zamiast tak bardzo interesować się kto co robi ze swoim 'interesem' zainteresuj się własnym, no chyba, że nie ma czym:>