a co ma konfederacja do antyszczepionkowców? Sam właśnie wcisnąłes politykę tu.
Nie wiem czy odpisywać na takie głupie pytania i zniżać się do twojego poziomu, ale powiedz mi, która partia najgłośniej szczeka i jest w ogóle za brakiem jakichkolwiek szczepień i tych, które wykonujemy od lat i na covid ? Partia Przyjaciół Piwa Ibisza czy Konfa ? Chciałeś zabłysnąć nie wyszło.
Nie wiem czy odpisywać na takie głupie pytania i zniżać się do twojego poziomu, ale powiedz mi, która partia najgłośniej szczeka i jest w ogóle za brakiem jakichkolwiek szczepień i tych, które wykonujemy od lat i na covid ? Partia Przyjaciół Piwa Ibisza czy Konfa ? Chciałeś zabłysnąć nie wyszło.
a co ma konfederacja do antyszczepionkowców? Sam właśnie wcisnąłes politykę tu.
Dokładnie nie maja nawet co zaczynać gasić i tak to nic nie da, raczej pilnują aby na okoliczne budynki się nie przeniosło A co to był za budynek ?
podpis użytkownika
N Word Order is coming!