sorra18 napisał/a:
@up
No stary masz k🤬a naj🤬e w tej pacynie. I cos mi sie wydaje ze boli cie w c🤬j ze sie urodziles polakiem, moge tylko dodac ze ubieraj airmaxy zyj na fb ale zostaniesz polakiem do konca zycia tego niezmienisz ty smutny fjucie.
A swoja droga ludzie to fanatycy zawsze bronic beda czegos co uwazaja za sluszne czy to religia marka butow i td, pakietki sa chyba po to aby dzielic a nie laczyc.
hahahahaha
O nie ty się uchodziłeś w polzce i jórz bendziesz pólakiem do końca rzycie
K🤬a, a skąd wiesz Robaczku, że się urodziłem w Polsce? I teraz cię dojebie bo nie urodziłem się w C🤬jolandii, tylko w Moskwie, kiedy moi starzy byli na tajnym szkoleniu KGB. Teraz rozp🤬alają polaczków od środka: Wujek jest w RAŚ, tata pracuje w ministerstwie oświaty, a mame jest premierem.
hehe
A tak na serio urodziłem się na Górnym Śląskiem i sobie mogę mówić, że jestem Ślązakiem, albo Niemcem, bo tu kiedyś były Niemcy(urodziłem się w Bytomiu), albo k🤬a, że jestem Europejczykiem, albo k🤬a po prostu Ziemianinem.. To, że k🤬a urodziłem się na kawałku ziemi zwanym Polska nie znaczy, że musze być Polakiem, tak samo jak Amerykanie mogą się czuć Amerykanami, a nie np. Anglikami, to samo z Australijczykami. A ja np. nie czuje się częścią jakiegokolwiek narodu w takim stopniu jak ty, żeby chodzić na c🤬jowe wojny, rozp🤬alać Warszawę 11Listopada, p🤬lić ludziom, że płynie w nich jakaś tam k🤬a polska krew i tak już będzie do końca ich życia

Ja po prostu jestem bez żadnych kretyńskich c🤬jowych ideologii typu patriotyzm, faszyzm itd. Pozdro lewusie.