Wysłany:
2012-01-21, 20:20
, ID:
937476
2
Zgłoś
@lapps
Ludzi którzy okradają nas z pieniędzy nie musisz szukać w stanach. Masz ich tutaj, w Polsce, to nasz kochany rząd.
Twoi zbawiciele będą z Ciebie doić połowę Twojej pensji, żeby biedne dzieci w Afryce/Indiach wykarmić, bo Ciebie stać a ich nie, to jest według takich ludzi równość. Ja mam to w dupie. Jak nie mają roboty to niech idą tam gdzie będą ją mieli. Susze? Kto im k🤬a każe mieszkać na pustyni? K🤬a, to trzeba być j🤬ym kretynem, żeby mieć suszę rok w rok, ciągły brak wody i żywności i dalej żyć w tym samym jałowym miejscu. Każdy kto potrafi użyć mózgu wyprowadziłby się z tej j🤬ej Etopii w jakieś lepsze miejsce, ale nie, czarni muszą siedzieć na dupach i jęczeć jaki to nieurodzaj był w tym roku. A czerwony krzyż i wszystkie inne organizacje charytatywne lecą jak muchy do gówna oddawać nasze pieniądze na j🤬ych kretynów, którzy przez całe życie będą doić naszą kasę, tylko dlatego, że nikt nie jest tam na tyle inteligentny by wpaść na myśl, że może warto byłoby z tym coś zrobić zamiast zdychać z głodu. Sorry, ale ja wole, żeby z pieniędzy mnie doiły rządy jakichś pajaców, niż żebym musiał utrzymywać nierobów i kretynów, z czym wiązałby się wzrost ilości nierobów i kretynów do utrzymywania.
Podsumowując:
Wolę, żeby ze mnie doili kasę wyimaginowani bankierzy i inne c🤬jstwa, niż żeby ktoś walczył za moją "wolność", która wiązać się będzie z utratą suwerenności mojego państwa i wspieraniem idei którymi się brzydzę. Wszyscy, k🤬a chcą być humanitarni. Globalne społeczeństwo? Nie ma czegoś takiego. Przez tysiące lat na całym świecie każdy nap🤬lał się z każdym o własne tereny czy dobra materialne i nie zmieni się to dlatego, że ktoś powie "wszyscy jesteśmy ludźmi, wszyscy jesteśmy tacy sami". Każde państwo ma konflikt interesów z co najmniej jednym innym państwem, więc nie wyobrażam sobie, żeby ktoś, nie ważne jak genialny, miał dyktować prawo dla całego świata. Wyszłoby albo zbyt ogólne gówno, albo coś co sprawdzałoby się w stanach, ale Europę doprowadziłoby do ruiny. Dajcie sobie spokój z ideami równości. Każdy jest inny, nikt nie jest równy. Różnorodność jest ważna, inaczej byśmy się zanudzili na śmierć. Chcecie zobaczyć jacy jesteśmy wszyscy tacy sami? Popatrzcie na prawo, mentalność i moralność w krajach arabskich.