@Pącki Typowy wyborca PO.
Usłyszałeś w TV że kogoś po IP policja znalazła i myślisz mądralo że to wykonalne tak po prostu z domu.
i co mu zrobisz? Napinaczu.
Na ulicy też tak fikasz?
Obniżanie podatków, wzrost gospodarczy i walka z korupcją. Wtedy nie podobało się tylko złodziejom.
Obrazek
Co do afer:
-doktor G skazany i to za PO,
-pani B. popełnia samobójstwo więc śledztwo umorzone, ale niewinni nie strzelają sobie w łeb
Obrazek
Co do afer za PO:
-umorzenie gazpromowi długów na jakiś miliard za tranzyt
-afera hazardowa za kilkanaście miliardów
-amber gold za pół miliarda
ale rozumiem, że w tefauen powiedzieli że to krwiożerczy kaczor dokucza donaldowi i nic się nie stało więc uwierzyłeś
o reszcie nie chce mi się gadać, bo głupi leming zasra temat tefauenowskim szambem
Obrazek
A Papałę zabił przypadkowy złodziej samochodów który połaszczył się na jego lanosa. Tak bardzo wkręcił go ten lanos, że postanowił zaj🤬 generała policji i z podniecenia zostawił to auto.
![]()
Awionetka pod warszawą ŚCINA stalową latarnię ale duży samolot pasażerski rozlatuje się na kawałki po zawadzeniu o szczyt drzewa. Rozj🤬 się inny tupolev w lesie - większość osób przeżyła, tutaj kwestionują, że ktokolwiek jeszcze żył na miejscu katastrofy.
Seems legit.
A temu to slupki skrzydla up..ly ? znafcy k...a ...
youtu.be/u4MOULvOxvI
Dokładnie. Samolot wpierw rozbija się o ziemię, w tym skrzydło, a dopiero później zahacza skrzydłem o słup - i to jeszcze na wysokości metra. Na tej wysokości, przy tej prędkości i przy tym rodzaju drewna, to ten słup przeciąłby chyba wszystko co lata, pod każdym kątem.
podpis użytkownika
Białe jest białe, czarne jest czarne a czerwone jest wredne.Wy wszyscy jestescie debilami. 99% ludzi szydzących z macierewicza nawet nigdy nie widziało zadnego z jego przemowien albo konferencji. Tak sie sklada ze ogladalem kilka z nich i wiem ze gosc jest zajebiscie ogarniety. Nie mowi o zamachach tylko o hipotezach ktore nalezy zbadac ale jak widac kazdy ma to w p🤬dzie bo lemingi takie jak wy robicie z normalnego czlowieka idiote.
...Nie mieliśmy do czynienia nad Smoleńskiem z przypadkiem, nie mieliśmy do czynienia nad Smoleńskiem z wypadkiem. Mieliśmy do czynienia ze zbrodnią...
Wy wszyscy jestescie debilami. 99% ludzi szydzących z macierewicza nawet nigdy nie widziało zadnego z jego przemowien albo konferencji. Tak sie sklada ze ogladalem kilka z nich i wiem ze gosc jest zajebiscie ogarniety. Nie mowi o zamachach tylko o hipotezach ktore nalezy zbadac ale jak widac kazdy ma to w p🤬dzie bo lemingi takie jak wy robicie z normalnego czlowieka idiote. Wkuriwia mnie to ze tak latwo jest manipulowac ludzmi gadalem z kolega ktory drwil z macierewicza mowie mu k🤬a okej twoje zdanie ale powiedz dlaczego uwazasz ze jest idiota i dlaczego go nie lubisz? Jego odpowiedz:: Bo jest debilem".
Mam wrazenie ze kazdy z was imbecyle ma wyprany mozg do granic wytrzymalosci nic nie macie pojecia co sie dzieje na swiecie a p🤬licie glupoty i robicie z ludzi debili chociaz sami nimi jestescie. Zalazl sie 1 odwazny ktory kocha polski kraj i zna historie, probuje tylko dowiedziec sie prawdy, takiej czy innej. Ale sztuczna nagonka TVN pokazuje tylko p🤬lone urywki z konferencji gdzie Macierewicz sie wk🤬ia na niekompetencje ludzi rzadzacych. A nic sie nie mowi k🤬a o Pani Kopacz ktora KLAMALA w zywe oczy ze sama rozmawiala z lekarzami w smolensku a nawet jej tam nie bylo no i co? Taka pani jest 2 osoba w panstwie- wicepremierem!! C🤬j wam wszystkim w dupe dajcie sie r🤬ac TVNowi i mediom pompujecie swoje puste mozgownice jakims p🤬lonym belkotem ze pies obamy ma sraczke a adamczyk rozp🤬olil nowe volvo C🤬J W DUPE WSZYSTKIM debilom
- Chcieli umorzyć. Jeśli masz jakieś źródła do tego że umorzyli liczę że się nimi podzielisz ( w co wątpię)
- Na jakie kilkanaście miliardów? Skąd masz te wyliczenia. To raz. Dwa że chciałbym Ci przypomnieć a raczej poinformować że maszyny do gier który niby nie wypłacały kasy a tak na prawdę ją wypłacały stały w naszym kraju już od co najmniej 2001 roku (to sam pamiętam). Jakoś przez dwa lata rządów PiS nic z tym fantem nie robiło. Ale co ja piszę...pewnie w tym czasie ludzie nie grali i dzięki temu Skarb Państwa nie tracił ani grosza![]()
- Sprawa jest w toku, nie zapadły jeszcze wyroki ani to uniewinniające ani przesądzające o winie.
Co do TVN...misiu pysiu nie mam w domy telewizora
Umowa z Gazpromem z 21 kwietnia 2010. Po interwencji Brukseli ostatecznie umowę podpisano 29 października - ale nie podano jej do publicznej wiadomości.
"KE obawia się, że Polska mogła naruszyć prawo UE, zapewniając Gazpromowi do 2045 r. monopol na tranzyt gazu przez Polskę do Niemiec oraz ulgowe opłaty za tranzyt." - to z GW. Nic o umarzaniu długu.
Tu nie chodziło o jakieś maszyny, tylko o pisanie ustaw na zamówienie.
Oczywiście - żadne pieniądze nie zniknęły, żaden urzędas nie wziął w łapę, a sprawa toczy się sprawnie i niechybnie wyrok zapadnie Rozumiem, że jak ktoś ci najebie, to nie będziesz mówił, że zostało popełnione przestępstwo do momentu aż sąd wyda wyrok?
Jak widać powyżej brak TV nie oznacza automatycznie, że jesteś dobrze poinformowany.