Koło c🤬ja mi lata opinia anonimowego trolika z portalu dla zjebów. Wchodzę tu żeby hejtować takich sfrustrowanych przegrywów jak ty. A jest kogo hejtować: nienawidzący kobiet incele, czterdziestoletnie prawiczki mieszkające z mamusią, życiowi nieudacznicy, których jedynym osiągnięciem jest, że urodzili się biali i aspołeczne, otyłe dzieci z podstawówki to większość użytkowników sadola. Zrobiliście tu sobie bezpieczną przystań, na której hejtujecie cz🤬chów, Ukraińców żeby się wzajemnie dowartościować. A ja wam lubię psuć zabawę, odpręża mnie to i daje psychopatyczną wręcz radość. I co mi zrobisz? Zgłoś adminowi, że hejter jest na forum.
Koło c🤬ja mi lata opinia anonimowego trolika z portalu dla zjebów. Wchodzę tu żeby hejtować takich sfrustrowanych przegrywów jak ty. A jest kogo hejtować: nienawidzący kobiet incele, czterdziestoletnie prawiczki mieszkające z mamusią, życiowi nieudacznicy, których jedynym osiągnięciem jest, że urodzili się biali i aspołeczne, otyłe dzieci z podstawówki to większość użytkowników sadola. Zrobiliście tu sobie bezpieczną przystań, na której hejtujecie cz🤬chów, Ukraińców żeby się wzajemnie dowartościować. A ja wam lubię psuć zabawę, odpręża mnie to i daje psychopatyczną wręcz radość. I co mi zrobisz? Zgłoś adminowi, że hejter jest na forum.
I co, ruskie marionetki z Sadola, co wierzycie w potężną Rosję, nic nie piszecie? Jesteście w szoku, czy czekacie na instrukcje bo w ruskich i "niezależnych" mediach chaos? Nie powiedzieli wam co macie myśleć, a sami nie umiecie, prawda?
Piękny poranek, nie ma co!
Od 2014 jest ta wojna podkręcana głównie przez stany i idzie o ropę syn biedna tam lody grube kreci a Zalewski czy jak mu tam to c🤬ja ma do powiedzenia dostał już ugodę od putka na która się zgodził ale stany powiedziały ze nie to nie i dalej wojnę toczą a kontrakty na broń dla Ukrainy o dziwo jakoś cenowo zawyżone są czyli ktoś jeszcze na tej pomocy dla Ukrainy prZytula sporo ze strony amerykańskiej wiec jeszcze trochę ta wojenka potrwa
I co, ruskie marionetki z Sadola, co wierzycie w potężną Rosję, nic nie piszecie? Jesteście w szoku, czy czekacie na instrukcje bo w ruskich i "niezależnych" mediach chaos? Nie powiedzieli wam co macie myśleć, a sami nie umiecie, prawda?
Ale ty łatwowierny jesteś. Zrobili was wszystkich w ciula aż miło. Serio wierzysz, że Putin po tym, jak rozlokował na Białorusi broń atomową, puści tam wolno "zdrajców"? Jakby oficjalnie w porozumieniu z Łukaszenką wysłał tam wojsko to by Białoruś oficjalnie włączyła się do wojny a tak pod przykrywką puczu rozlokowali tam cały oddział. Ja się martwię żeby się nie okazało, że stamtąd będą szykować napad na nas.
Ja się martwię żeby się nie okazało, że stamtąd będą szykować napad na nas.
podpis użytkownika
Kto rządzi przeszłością, w tego rękach jest przyszłość; kto rządzi teraźniejszością, w tego rękach jest przeszłość.I co, ruskie marionetki z Sadola, co wierzycie w potężną Rosję, nic nie piszecie? Jesteście w szoku, czy czekacie na instrukcje bo w ruskich i "niezależnych" mediach chaos? Nie powiedzieli wam co macie myśleć, a sami nie umiecie, prawda?
podpis użytkownika
Vexilla Regis Prodeunt Inferni