podpis użytkownika
Nie zapomnij o grzebieniu, ty p🤬lony jeleniu.podpis użytkownika
"Multikulturowość jest dobra!" - Elin KrantzNigdy nie zrozumiem tych poj🤬ych gwiazd. Widzę siebie: Nagrałem płytę i mam w c🤬j hajsu. Mogę zrobić wszystko. Co zrobię? Skocze na bungee, kupię sobie las i będę w nim robił z kumplami zawody w paintballa. Kupie sobie jetpacka wodnego i będę latał. Skoczę sobie ze spadochronem. Zdobędę Koronę Ziemi - wejdę na wszystkie najwyższe szczyty na świecie. Polecę sobie prywatnie w kosmos albo urządzę ekspedycję na dno rowu Mariańskiego, stać mnie. Jestem wielką gwiazdą i mogę zrobić wszystko, stać mnie żeby spełnić wszelkie swoje marzenia i wszystkie głupoty jakie kiedykolwiek wpadły mi do głowy.. Co wybierze wielka gwiazda? Zaćpać się na śmierć... K🤬a, nigdy tego nie zrozumiem...
Nigdy nie zrozumiem tych poj🤬ych gwiazd. Widzę siebie: Nagrałem płytę i mam w c🤬j hajsu. Mogę zrobić wszystko. Co zrobię? Skocze na bungee, kupię sobie las i będę w nim robił z kumplami zawody w paintballa. Kupie sobie jetpacka wodnego i będę latał. Skoczę sobie ze spadochronem. Zdobędę Koronę Ziemi - wejdę na wszystkie najwyższe szczyty na świecie. Polecę sobie prywatnie w kosmos albo urządzę ekspedycję na dno rowu Mariańskiego, stać mnie. Jestem wielką gwiazdą i mogę zrobić wszystko, stać mnie żeby spełnić wszelkie swoje marzenia i wszystkie głupoty jakie kiedykolwiek wpadły mi do głowy.. Co wybierze wielka gwiazda? Zaćpać się na śmierć... K🤬a, nigdy tego nie zrozumiem...
Gratulacje dla Amy Winehouse, to już prawie rok bez alkoholu i narkotyków.