Wiem o czym piszesz. Kiedyś taki obsarniec, był u mnie na klatce. Na bezdechu do domu człowiek zap🤬lał. Nie dotkniesz takiego ścierwa, bo nie wiadomo czym się zarazisz. Domofony, zamykanie na klucz... nic nie pomaga. Oni są jak szczury, wszędzie wejdą.
Po c🤬j wrzątkiem? Wystarczy zagotować tak z wiaderko wody, wj🤬 ze 3-4 kg cukru, ostudzić i dopiero wtedy na niego wylać. Robaki i inne owady wp🤬lą go żywcem jak naj🤬y uśnie gdzieś na ławce...
To już jest nudne, jakiś sto osiemdziesiąty czwarty film z jednej ulicy w Filadelfii, jakby innych miejsc nie było w całym USA. A potem wyp🤬y troglodytów z piwnic w komentarzach o upadku USA i jak to w Polsce jest zajebiście, prawie jak w Szwajcarii.
Zamiast oglądać filmiki ruszcie dupy i sami zobaczcie jak jest. Z internetu gówno się dowiecie, a z portalu dla zjebów jak ten, jeszcze mniej.
Byłem w tamtym roku na Florydzie i to samo jest, a jeszcze oj🤬i mi wypożyczoną furę i kaucja poszła się j🤬 więc sam rusz dupę lewaku i ojeb bidenowi pałę bo na widok takiego szczurowatego lewaka na bank mu stanie.Znalazł się k🤬a ulubieniec USrAela
Ale pedalskie p🤬lenie. "To dalej są ludzie". Taki c🤬j. Mam taką zapora, śmierdzącą k🤬ę na osiedlu.
Powiedzieć, że śmierdzi, to jakby nic nie powiedzieć. Jakby go świeżym gównem wysmarować to smród by zelżał.
Ta j🤬a, śmierdzącą k🤬a pcha się do klatek i robi totalny syf. Nap🤬la wszystko w skafander, później gówno z gaci wytrzepuje, rozmazuje po klatce i idzie j🤬y na drugie piętro bo tam jeszcze nie naszczał.
Zero jakiejkolwiek refleksji, czy ludzkich odruchów.
Nawet nap🤬lać tego nie można, bo już nie raz obskoczyl wp🤬l, ale nie pomogło, za to ledwo trzyma się to gówno w jednym kawałku.
Dlatego robię mu kąpiele wiaderkiem, zanim się zeszczać pod siebie zdąży.
Każda p🤬lona k🤬a, która mówi, że to dalej ludzie nie se to w p🤬du bierze do siebie..
No to dalej p🤬lmy, że powinno być dozwolone posiadanie na własny użytek, a psiarnia przyp🤬ala się do tych co mają przy sobie jeden gram. Tam właśnie policja przegrała walkę z przestępczością narkotykową. No i mamy wyniki
Ale pedalskie p🤬lenie. "To dalej są ludzie". Taki c🤬j. Mam taką zapora, śmierdzącą k🤬ę na osiedlu.
Powiedzieć, że śmierdzi, to jakby nic nie powiedzieć. Jakby go świeżym gównem wysmarować to smród by zelżał.
Ta j🤬a, śmierdzącą k🤬a pcha się do klatek i robi totalny syf. Nap🤬la wszystko w skafander, później gówno z gaci wytrzepuje, rozmazuje po klatce i idzie j🤬y na drugie piętro bo tam jeszcze nie naszczał.
Zero jakiejkolwiek refleksji, czy ludzkich odruchów.
Nawet nap🤬lać tego nie można, bo już nie raz obskoczyl wp🤬l, ale nie pomogło, za to ledwo trzyma się to gówno w jednym kawałku.
Dlatego robię mu kąpiele wiaderkiem, zanim się zeszczać pod siebie zdąży.
Każda p🤬lona k🤬a, która mówi, że to dalej ludzie nie se to w p🤬du bierze do siebie..
Połóż na klatce gąbkę nasączoną wódką.
podpis użytkownika
Raz dwa Freddy już cie ma ,trzy cztery zaraz w drzwi uderzy, pięć sześć krzyż ze sobą nieś ,siedem osiem myśl o swoim losie , dziewięć dziesięć nie dla Ciebie sen ...No to dalej p🤬lmy, że powinno być dozwolone posiadanie na własny użytek, a psiarnia przyp🤬ala się do tych co mają przy sobie jeden gram. Tam właśnie policja przegrała walkę z przestępczością narkotykową. No i mamy wyniki
podpis użytkownika
Quae nocent, docentTo po c🤬j tam jechałeś, skoro tak nienawidzisz USA? Następnym razem jedź na wakacje do Rosji, najlepiej na Krym. Nigdzie nie będziesz bezpieczniejszy.
Byłem w tamtym roku na Florydzie i to samo jest, a jeszcze oj🤬i mi wypożyczoną furę i kaucja poszła się j🤬 więc sam rusz dupę lewaku i ojeb bidenowi pałę bo na widok takiego szczurowatego lewaka na bank mu stanie.Znalazł się k🤬a ulubieniec USrAela
Przykre jest to, że taki zwykły szary obywatel musi obok takiego podgatunku człowieka żyć. Nic ino tylko zutylizować taki rodzaj plebsu wraz z ludźmi którzy zarządzają tym państwem
podpis użytkownika
Każdy myślący człowiek jest ateistą.