no w sumie to ja też znam takie co bez problemów gadają o miesiączce
swoją drogą to ciekawy proces fizjologiczny
@Bogna: i dlatego właśnie używam tamponów, to wrażenie jest dużo mniejsze. swoją drogą to o tamponie byłoby chyba łatwiej zapomnieć niż o podpasce, w końcu nie widzisz go za każdym razem gdy chcesz się wylać
![]()
Scarlet, tampony wysuszają śluzówkę więc nie są tak do końca takie super...
Ech...chyba mało znasz prawdziwych kobiet człowieku...albo same zakonnice, albo to dzieci ba poziomie gimnazjum.
daruj sobie kolego takie teksty
bo rownie dobrze moge napisac ze Ty w takim przypadku 'znasz' same REDtub-owe kolezanki co to nawet sex-uja sie w czasie okresu
![]()
to z tamponem mozna siusiac![]()
![]()
coz nie lubie rozmawiac z kobietami o ich przeciekajacym, czasem podsmierdujacy inkubatorskim problemie
wole prowadzic 'inksze' rozmowy za bardzo cenie sobie kobiecy punkt 'swiatowidzenia'
jak chce sobie pogadac o cieknacej kanalizie to ide z Kumplem do piwnicy poogladac korodujace rury![]()
bogowie sprawcie żeby to była prowokacja.
Nie wiem jak się ma nie rozmawianie o czymś do szanowania czyjegoś punktu widzenia?
Zdarzyło mi się parę rozmów na ten temat i żadna z pań nie poczuła się w jakiś sposób urażona. Co więcej, były zadowolone, że nadaję się też do takich dyskusji.
być może, ale tak samo jak Ty byś poczuła jak boli kopniak w jąderka to też byś cieszyła się że jesteś kobietą.A jak sie podpija, to i zdarzaja sie takie, co to sie przyznaja do posiadania ukladu trawiennego. Tak w ogole to wydaje mi sie, ze gdybys poczul pierwszy dzien okresu, to ten ciekawy proces fizjologiczny stalby sie dla Ciebie nagle procesem nieciekawym.
sorry stary ale męski odbyt ma śluzówkę tak jak i żeński.sorry stary ale pierwsze co mi przyszlo na mysl to czy MESKI ODBYT MA SLUZOWKE
hmm a ja myslalem ze podpaska jest wlasnie po to zeby sie z majtasow 'nie przelewalo'
to z tamponem mozna siusiac
znam takie co bez problemów gadają o miesiączce
Ale jak nie zmienisz 3 tygodnie to nie ma ch*** musi przelecieć
jak podrośniesz, to zobaczysz, że są dwie dziurki
![]()
c🤬j' to by zatkal i wogole by nie leciealo
przez dziurke w pupie??
niecnych dominatorskich celow
Reavenant, do Ciebie to juz mi wogole sil brakuje czytasz ty mnie??
ja wiem ze piszac robie wiele roznorakich bledow i choc lubie bawic sie slowem to czy naprawde tak trudno bylo zrozumiec ze IRONIZUJAC chodzilo mi bardziej o panny ogldane przez Ciebie na 'redtub-ie' a nie tak doslownie Twoje koleznkai i jeszcze jedno 'prawdziwa kobieta' to pojecie baaaaaaaaaardzo wzgledne wiec daruj sobie
piękne słowa, jak i piękne są kobiety, jednak słowem kończąc spytam już tylko: czy to Twoja sentencja, czy też skądś zapożyczona?Cialo kobiety jest piekne jak ostatni kropla rosy ktora lisc paproci chroni przed deszczem swiata beznadziei