podpis użytkownika
Regulamin serwisu Sadistic.pl: sadistic.pl/regulamin.htmpodpis użytkownika
Regulamin serwisu Sadistic.pl: sadistic.pl/regulamin.htmpodpis użytkownika
No i trzeba się było wziąć za naprawę:
Takie spracowane ręce to nie raz przy nim miałem ;P
Za niedługi czas po naprawie, była już zima i kolejna przygoda, na szczęście nic się nikomu i niczemu nie stało, ciągnik przyjechał, wyciągnął i kontynuowałem drogę do szkoły![]()
Kiedy indziej znowu, na szczęście nie daleko od domu poszedł termostat, woda się zagotowała i było duuużo dymu![]()
Którejś tam znów zimy z kolei kolega na mnie wycofał i znów pokiereszował fure (swoją przy okazji też, dobrze mu tak!):
Innym razem jakieś skur*** przebiły mi koło, dziołcha pompowała bo myślała, że tylko powietrze spuszczone, ale nic z tego, cza było na zapasówce wracać
Dużo rzeczy niestety nie mam uwiecznionych, ale z tego co pamiętam:
-kiedyś nie poszliśmy z kumplami na lekcję, no to jazda do golfa i się wozimyMłody byłem, przyszpanować chciałem na ręcznym w zakręt i poszłem w krawężnik- wahacz do wymiany i parę pierdółek,
-rów zaliczony poprzedniej zimy- lewa strona pokiereszowana, wziołem się kiedyś za naprawę ale jakoś nie dotrwałem i zostało to co widać do dzisiaj, szpachla+ podkłąd ;P
-paliwa to mi brakło dobre parę razy,
-raz się dałem kumplowi przejechać, przywalił w bramę sąsiadki,
-ostatnio mi ojciec traktorem z przyczepą wycofał i rozwalił tylnią lampę i lekko przygiął blache,
-aż w końcu padło na moją dziewczynę, którą ściągło z przyczyn nieznanych na bok i przywaliła w drzewo.
Aktualnie więc do wymiany jest lampa lewa, błotnik wahacz, zderzak (można też podkleić stary bo jest w miarę OK).
AKTUALNE FOTO:
Dzień wcześnie jeszcze wyglądał tak:
W samochodzie nie było palone, no może poza tym jednym cygarem;P
Pite natomiast było i to nie raz nie dwa
![]()
Nocleg też nie jeden się odbył:
Potem dziewczyna musiała sprzątać
Jeden jedyny raz zatankowałem do pełna, to trzeba było uwiecznić
Na golfika lecą kobiety jak i również mężczyźni. Tylko nieliczni mogli sobie strzelić przy nim foto
![]()
Sam też nie raz wylądowałem na masce
Autko można wziąć na części, choć miło by było zobaczyć go jeszcze na drodze, łezka by mi się w oku na pewno zakręciła :]
Wszystkie uszkodzenia blacharskie naprawiane na bierząco, dopóki nie zorientowałem się, że zaraz po naprawie kolejne uszkodzenie... Jak tylko postanowiłem jeździć z wgnieceniami to nic się nie działo! Na tym właśnie polega fatum nad autem, nie może być ładne! Trzeba jeździć potrzaskanym i będzie wszystko git ;]
Może ciężko uwierzyć po stanie wizualnym, ale technicznie auto naprawdę w dobrym stanie. Silnik hula bez najmniejszych problemów. Nie dawno wymieniony rozrząd+pompa wody.
Narazie to tyle, bo moja sie wydarła, że to wszystko opisuje i że obciach i wogóle, więc straciłem natchnienie. Co mi się jeszcze przypomni dopiszę jutro![]()
Golf stoi w miejscowości Rozkochów, koło Alwerni, 30km od Krakowa
Aktualna cena
510 zł
Od samego początku widać iż nie powinieneś w ogole k🤬a wsiadać za kierownicę ... ja od kiedy mam prawko czyli 2009 roku nie miałem nawet najmniejsze stłuczki śmigajac w zimę na letnich oponach a ty nom stop rozp🤬alasz to auto .
Zestaw do zbierania pokrzyw nadaje się idealnie. Użyty co prawda tylko jeden raz, ale jestem pewien, że komfort rwania z korzeniami, zrywania samych listków i przerywania łodyg zapewni za każdym razem. Najsłabszym ogniwem całego przedsięwzięcia może się okazać szyja, jednak najprostsza i najtańsza kominiarka powinna rozwiązać problem. Nie widziałem co prawda pokrzyw 1,65m wysokich, ale zawsze przecież można się wywalić. Kominiarka ma jeszcze taką zaletę, że można rwać u sąsiada.
W cieplejsze dni polecam z kurtki i spodni wypiąć podpinkę i membranę bo może się d... spocić. Natomiast jeżeli chodzi o pogodę deszczową to nie stanowi ona problemu i można kosić cały dzień całymi siatami. Bez przerwy. Pas nerkowy można sobie do tej roboty odpuścić.