Haha ale go podpuścił. Tak zwane na ostro po delikatności. Czyli pierwszy raz wkładasz powoli i delikatnie na tyle ile pozwoli, myśląc sobie że z ciebie gentleman, a drugi raz wbijasz go po jajca na ostro aż jej gały wyjdą. Taka moja analogia.
podpis użytkownika
Ja jestem patriotą! A ty kim jesteś?To jest na Dietla w Krakowie. Tam średnia prędkość pojazdu za dnia to może 10 na godzinę bo remontów tam w c🤬j teraz. Ciekawo o co ta reżimowa dz🤬ka się tym razem do człowieka przyj🤬a.
(...)Ciekawo o co ta reżimowa dz🤬ka się tym razem do człowieka przyj🤬a.
podpis użytkownika
Quae nocent, docentZjeździłem pół europy samochodem i trochę motocyklem. W każdym kraju poza chlewem widząc policjanta czułem się lepiej bo wiedziałem że jeśli coś zrobię nie tak to ten człowiek mi pomoże i tak faktycznie się działo. We Włoszech wpakowałem się pod prąd na rynek jakiegoś ich zabytkowego miasta to mnie lokalna policja z uśmiechem wyprowadziła na poprawną drogę. Jedynym wyjątkiem Austria gdzie jakiś hitlersyn się dop🤬lił że jadę samochodem z przyczepa po drodze gdzie nie można było z przyczepami jechać. Tylko taki drobiazg że to był Fiat 126p z przyczepą z Niewiadowa co ważyła może 150kg ale dla tego c🤬ja przepis to przepis. W normalnych państwach policja jest do pomagania ludziom a w tej k🤬ie Polsce do przyp🤬alania się o wszystko co tylko można i rabowania ludzi z pieniędzy. Reasumując, za strażaka w ogień bym poszedł ale gdyby pod moimi nogami zdychał pies to bym nawet nie splunął. Szacunek w społeczeństwie kazdy ma taki na jaki sobie zasłuży. Za zdechłego psa zawsze toast
Ciekawy z Ciebie przykład człowieka co żyje na schematach. Strasznie życie Cię skrzywdziło. Współczuję Tobie i Twoim bliskim.