Zamilcz już szczeko-lubu i patusiarzu zasrany, nie zapomnij też po swoim burku sprzątać (!!!)
podpis użytkownika
"Najlepszą formą obrony jest atak" - Adolf HitlerTeraz miłośnicy pchalrzy widzicie, czemu wasz Uber dla pcheł i wszy powinien chodzić w kagańcu oraz na smyczy? Wywalczyłbym takie odszkodowanie, że jeszcze wnuki właściciela kundla by mnie spłacały. On nie gryzie, on nie gryzie. C🤬j mnie to obchodzi, ciebie nie gryzie, a mnie może zabić.
Co ludzie z tymi wilczurami...
Jak lubię zwierzęta, tak uważam żeś p🤬da, jak nie umiesz sobie z atakującym pieskiem, ważącym połowę tego co Ty, poradzić, wystarczy dać w łeb, skręcić kark i po sprawie. Sam kocham zwierzęta, mam psy, ale gdyby mnie jakiś obcy zaatakował to broniłbym się jak przed człowiekiem. A tak btw, to ludzie też powinni chodzić na smyczy, w kagańcu i w kajdanach, z kulą u nogi i pracować na elity.
Znachora się naoglądali/naczytali.
podpis użytkownika
"Najlepszą formą obrony jest atak" - Adolf HitlerTeraz miłośnicy pchalrzy widzicie, czemu wasz Uber dla pcheł i wszy powinien chodzić w kagańcu oraz na smyczy? Wywalczyłbym takie odszkodowanie, że jeszcze wnuki właściciela kundla by mnie spłacały. On nie gryzie, on nie gryzie. C🤬j mnie to obchodzi, ciebie nie gryzie, a mnie może zabić.
Jeśli gdzieś na tym filmie widzisz murzyna, to radzę udać się do okulisty.
Byś się k***a zdziwił, ale york może zabić. Wystarczy, że przegryzie skórę, i wda się zakażenie. I dzięki szczekającej śwince morskiej będziesz skikał na jednej nodze, jak Velture.
podpis użytkownika
Ola gringo