podpis użytkownika
Ola gringoTeraz miłośnicy pchalrzy widzicie, czemu wasz Uber dla pcheł i wszy powinien chodzić w kagańcu oraz na smyczy? Wywalczyłbym takie odszkodowanie, że jeszcze wnuki właściciela kundla by mnie spłacały. On nie gryzie, on nie gryzie. C🤬j mnie to obchodzi, ciebie nie gryzie, a mnie może zabić.
Teraz miłośnicy pchalrzy widzicie, czemu wasz Uber dla pcheł i wszy powinien chodzić w kagańcu oraz na smyczy? Wywalczyłbym takie odszkodowanie, że jeszcze wnuki właściciela kundla by mnie spłacały. On nie gryzie, on nie gryzie. C🤬j mnie to obchodzi, ciebie nie gryzie, a mnie może zabić.
Jesteście wszyscy chorzy... Dobrze psiak zrobil... Widzi cos ciemniejszego niz biały ma gryźć. Wzorowa postawa jeszcze jakiś smakołyk i płukanie pyska po tym hatfu
Ps. Jak jest film gdzie murzyna, złodzieja po października żre to wiwatują. Tu właściciel jest winny skoro wie, że pies jest taki i tyle
Jamnik też Cię może zabić? O k🤬a, to ty książę jesteś!
podpis użytkownika
"Najlepszą formą obrony jest atak" - Adolf HitlerTeraz miłośnicy pchalrzy widzicie, czemu wasz Uber dla pcheł i wszy powinien chodzić w kagańcu oraz na smyczy? Wywalczyłbym takie odszkodowanie, że jeszcze wnuki właściciela kundla by mnie spłacały. On nie gryzie, on nie gryzie. C🤬j mnie to obchodzi, ciebie nie gryzie, a mnie może zabić.
. I dzięki szczekającej śwince morskiej będziesz skikał na jednej nodze, jak Velture.
Pamiętajcie, jeżeli jakiś pies typu owczarek/amastaff idzie luzem z właścicielem, i usłyszycie "on nie gryzie proszę się nie bać" to powinniście być zaalarmowani natychmiast ponieważ, macie do czynienia z idiotą i bez mózgiem.
Jeśli gdzieś na tym filmie widzisz murzyna, to radzę udać się do okulisty.
Byś się k🤬a zdziwił, ale york może zabić. Wystarczy, że przegryzie skórę, i wda się zakażenie. I dzięki szczekającej śwince morskiej będziesz skikał na jednej nodze, jak Velture.
podpis użytkownika
Deska deska deskaW sumie, patusiarzu, kogoś by to obeszło jakby cię jakiś burek zagryzł?
A za ten tekst to w ryj powinieneś wyłapać
W takim razie i możesz się potknąć i się zabić waląc głową o beton. Daj spokój typie, skrywasz jakąś nienawiść do psów i to widać już przez sam sygnał WiFi i c🤬ja byś wywalczył, czasem czytam komentarze i widzę jak aktywny tu jesteś, ewidentnie za dużo czasu masz.
A porownanie do kikuta Velture to tak kurewskie zachowanie, że na stówe jesteś samotną p🤬dą bez znajomych albo otaczasz się takimi samymi idiotami
podpis użytkownika
"Najlepszą formą obrony jest atak" - Adolf HitlerAdmin alarm mamy do czynienia z konfidentem
Następny sp🤬olix kynolog z dołu z wapnem?
Jeśli gdzieś na tym filmie widzisz murzyna, to radzę udać się do okulisty.
Byś się k🤬a zdziwił, ale york może zabić. Wystarczy, że przegryzie skórę, i wda się zakażenie. I dzięki szczekającej śwince morskiej będziesz skikał na jednej nodze, jak Velture.
Zardzewiały gwóźdź jeszcze też może zabić.
podpis użytkownika
"Najlepszą formą obrony jest atak" - Adolf HitlerSam jestem tego przykładem, że z pozoru taka pierdoła może wyrządzić wielką krzywdę. Za szczeniaka zapomniałem kluczy do domu. Stoję pod furtką, kluczy nie ma. No to przeskakuję ogrodzenie, a ojciec własnoręcznie zrobił ogrodzenie przęsłowe z grotami. Skacząc przez ogrodzenie w nadziei, że może drzwi są otwarte, grot przebił mi buta i zadrapał (!!!) lewą stopę. Tylko drasnął. 1 dnia nic mnie nie bolało, drugiego dnia kulałem na lewą stopę, a trzeciego dnia nie mogłem na niej stanąć. Zrobiło się brązowe gówno na stopie. Pojechałem do przychodni, lekarka podała znieczulenie i rozcięła to coś. Jakbym olał sprawę, na pewno już teraz bym tego nie pisał. A pies z racji tego, że wp🤬la co popadnie, liże się po dupie, tarza się w gównie ma jeszcze ciekawsze drobnoustroje w pysku. A głupie psiary dają się im jeszcze po gębie lizać...