Cóż, właśnie się przekonałam: Nie do seksu, bo to lepiej zrobi druga kobieta albo wibrator. Chodzi o najważniejszy (i chyba jedyny) powód: kurewsko zakręcony słoik. Niby znam sztuczki jak się do tego dobrać, ale dupa. W końcu mi się dziś fasolkę bret udało otworzyć, ale po chyba pół godziny zaciętej walki. Przez ręcznik? Dupa. Podważyć końcówką noża? Dupa. Itp, itd.
Cóż, właśnie się przekonałam: Nie do seksu, bo to lepiej zrobi druga kobieta albo wibrator. Chodzi o najważniejszy (i chyba jedyny) powód: kurewsko zakręcony słoik. Niby znam sztuczki jak się do tego dobrać, ale dupa. W końcu mi się dziś fasolkę bret udało otworzyć, ale po chyba pół godziny zaciętej walki. Przez ręcznik? Dupa. Podważyć końcówką noża? Dupa. Itp, itd.
podpis użytkownika
Hitler był lewakiemCóż, właśnie się przekonałam: Nie do seksu, bo to lepiej zrobi druga kobieta albo wibrator. Chodzi o najważniejszy (i chyba jedyny) powód: kurewsko zakręcony słoik. Niby znam sztuczki jak się do tego dobrać, ale dupa. W końcu mi się dziś fasolkę bret udało otworzyć, ale po chyba pół godziny zaciętej walki. Przez ręcznik? Dupa. Podważyć końcówką noża? Dupa. Itp, itd.