"nas jest dwóch a ich jest czeeeeech"
ta łysa k🤬a atencyjna co bitke miał i już musiał nagrać i sie pochwalić że bitke ma żeby karynskie k🤬y z jego środowiska miały kisiel w gaciach k🤬y zezwierzęcone? ciekawe czy by tak samo nagrywał jak by to nie były mołdaskie lamusy tylko ruska mafia w tych mercedesach czarnych co kiedyś filmik widziałem jak jechali na wesele środkiem drogi i nie posłusznych kto im nie zjeżdżał z drogi to go sami taranowali do rowów jakiegoś dziadka w małym samochodzie zaczęli taranować i spychać do rowu ciekaw jestem czy jakby on był im na drodze i by na niego trąbili to czy by zjechał jak tak się lansuje cfaniaczek po fejsbukach jaki to nie kozak jak lamusów bije, a jakby trąbili to ciekaw jestem czy by zjechał czy by go taranowali i samochód uszkodzili i co wtedy? też by nagrywał jak ich goni i nap🤬lac czy by sp🤬alał jak szczur po cichutku i nic by nikomu nie powiedział? jeszcze trafi na swojego i nie będzie wtedy się lansował na fejsbuku jaki to nie kozak
dobra no nap🤬lal sie moze tamci zawinili nie wazne wyjasnili sobie ale po c🤬j to nagrywac, jak sra to tez nagrywa? takie samo lansowanie sie