Ta młoda p🤬da ze starą dewotą tak smędzą, że aż sam mam ochotę przyp🤬olić im w łeb tym szpadlem, czy co to tam jest...
Generalnie wszyscy siebie warci na tym materiale.
Co do starego, ślepego, niedołężnego i bezpańskiego kundla, to do weterynarza, 5 dych w łape, uśpić i tyle. Kundel, to tylko kundel, a nie człowiek. Nie ma żadnej pożytecznej społecznie przesłanki, żeby utrzymywać przy życiu zwierząt w takim stanie.
Ta młoda p🤬da ze starą dewotą tak smędzą, że aż sam mam ochotę przyp🤬olić im w łeb tym szpadlem, czy co to tam jest...
Co do starego, ślepego, niedołężnego i bezpańskiego kundla, to do weterynarza, 5 dych w łape, uśpić i tyle. Kundel, to tylko kundel, a nie człowiek. Nie ma żadnej pożytecznej społecznie przesłanki, żeby utrzymywać przy życiu zwierząt w takim stanie.
Ktoś ma adres to jegomościa ?
Zapłaciłbym nawet 10 dych żeby ciebie jakiś uśpił nie jesteś lepsza od tego kundla, wierz mi.
Podpinam się do pytania.
Teraz patrzę że faceta złapali i dostanie do 5 lat. Piękne. Szkoda tylko że nie oko za oko, ząb za ząb. A pies zmarł na drugi dzień.
Bo nie pochodzi. Co najwyżej człowiek i małpa mają wspólnego przodka.
A zrównywanie człowieka i zwierzęcia to objaw najgorszego sp🤬olenia.
No nie ma czegoś takiego jak teoria ewolucji w cale ...Człowiek wg ciebie powstał jak w bibli napisali ... No nie mogę uwierzyć że są jeszcze tacy tępi ludzie xD
podpis użytkownika
Hitler był lewakiemTa młoda p🤬da ze starą dewotą tak smędzą, że aż sam mam ochotę przyp🤬olić im w łeb tym szpadlem, czy co to tam jest...
Gdzie ja k🤬a napisałem, że nie ma ewolucji?
Idioto naucz się czytać ze zrozumieniem. Napisałem że małpa i człowiek mają tego samego przodka.
Najpierw pieszesz ze czlowiek nie pochodzi od malpy a pozniej ze jednak uwazasz ze teteeoria ewolucji istnieje to sobie o niej poczytaj imbecylu to sie dowieesz ze rróznica miedzy czlowiekiem a zwierzeciem polegga tylko na wyzszej inteeliigencji człwieka matołłku ...
podpis użytkownika
Hitler był lewakiem