Wysłany:
2013-07-16, 16:21
, ID:
2335333
1
Zgłoś
A Was co tak dupa piecze. Wielcy k🤬a obrońcy moralności. Sadistic. Użeracie się nad każdym, ale żeby stawiać łysego chuligana, na równi z ciapatymi czy coś?
Lamenty jak cholera, że pozabijać ich, i że wytłuką się sami.
Policjant zlał chłopaka na amen. Zajebie Ci taki pies dziś kogoś z rodziny pałą bedziesz zadowolony?
Było dobrze, mniej kamer, inwigilacji, byl większy syf, ale coś można było zrobić na własną rękę. Dziś wszystko kurde medialnie poprawne. Typ zaj🤬 chłopczyka. Kibole rozj🤬i za to miasto, a Wy pierdzicie, że to źle?
To tak jak z naszym rządem, komuną, arabami.
Nie zrobisz nic, to tak jakby na to zezwalasz.
Zaj🤬 CHŁOPCA, i co wolno mu bo tak wyszło?
Do dziś w psach płynie krew sk🤬ysyna, jak się nie pokaże że ktoś może im się postawić, to teraz będą Was j🤬i w kakao.
Takie jest moje podejście do tego. Byłem młody, nie było mnie, ale dobry ruch. Niech k🤬y wiedzą, że powiny się bać. Dla mnie porażką byłoby iście im na ręke, udawanie, ze jest spoko.
Oprawcą, winnym itp, powinno wymierzać się kary, lub dezaprobate, a nie lament gimbusów, że rozj🤬i miasto.
Wasz rząd kradnie więcej za Twoimi plecami, i jesteście tego świadomoi, ale przecież kibol, jest wiecznie zły.
Więcej tvnu, a jak przyjdzie wojna, czy bronić kraj przed arabami, to k🤬a będziecie klepać chłopków po plecach, bo sami macie za mało jaj by się komukolwiek postawić.